2011.08.15. 07:04, Írta: MatthiasHüvelyk

Meglátja mester, menni fog! – 5. forduló

Magvas gondolataikat már évtizedekkel ezelőtt is ontották magukból a magyar edzők. Állandó sorozatunkban fordulóról fordulóra az NBI-es labdarúgó-bajnokság edzői nyilatkozatait vetjük össze. 4. forduló.

- A szerződésem szerint még mindig én vagyok a vezetőedző, ami persze nem zárja ki a változást. Nincs bennem félelemérzet, sőt kicsit mazochista is vagyok, mert élvezem ezt a kiélezett helyzetet… Ha végre nem kapunk gólt egy mérkőzésen, lehet, hogy iszok rá egyet, pedig nem szeretem a szeszt – mondta Csank János, miután a ZTE kikapott a Haladástól. Ötödször a szezonban.

- Nagy eredménynek tartom, hogy legyőztük a Fradit, hiszen jó együttesről van szó. Négy meccset nyertünk meg zsinórban, duzzadunk az önbizalomtól, de nem szabad elszállnunk magunktól, megyünk tovább, és dolgozunk becsülettel, ahogyan eddig is – Supka Attila, Honvéd-Fradi 1-0.

- Most nem kezdek el sírni, aki ismeri a csapatunkat, jól tudhatja, hányan hiányoztak, arról nem beszélve, hogy Foxi Kethevoama is csak pénteken érkezett vissza a válogatottól. Mégis jó iramú meccset tudtunk játszani, amelyen kitűnő együttes ellen értünk el döntetlent – Tomiszlav Szivics, Pécs-Kecskemét 1-1.

- Magamtól nem megyek el. Hogy felállítanak-e, az már más kérdés, az nem az én asztalom…  Akik a pályán voltak, mindent megtettek, ennek ellenére tompán, gyengén játszott a csapatom. Vannak sérült és nem megfelelő erőállapotban lévő futballistáim, ha rendben lesznek, akkor elindulhatunk felfelé, amiben nagyon bízom – Prukner László, Honvéd-Fradi 1-0.

- Szünetben keményen megdorgáltam a csapatot, mert megilletődöttséget láttam rajta. Egyes időszakokban úgy tűnt, hogy van esélyünk a döntetlenre. Egyébként nulla kettő után is védőt cseréltem támadóra, azt hiszem, hogy ez elegendő bizonyíték rá, hogy sohasem adom fel – Véber György miután a Pápa 2-0-ra kikapott a Diósgyőr vendégeként.

- A sorozatok mindig megszakadnak, de nem mindegy, mikor… Az első tíz percben érződött, hogy nem merünk futballozni, aztán kétszer is vezetést szereztünk, sőt meg is duplázhattuk volna az előnyünket… Nehéz volt kezelni a héten kialakult helyzetet. Csütörtökön megkértem a játékosokat, függetlenítsék magukat személyemtől, önmagukért, és a Vasasért tegyenek meg mindent. Egy edzőnek egy ilyen szereplés után fel készülnie a legrosszabbra. Igen, el tudom képzelni, hogy felállítanak helyemről – Komjáti András vallomása, kiután a Vasas vezetésről bukta el 3-2-re a győri meccsét.

- Ma csak egy csapat volt a pályán, ám mégsem az nyert. Végig mi domináltunk, a mi akaratunk érvényesült, ezért büszke vagyok a játékosaimra. Ilyen a foci: előfordul, hogy az az együttes nyer, amelyik kivárásra játszik, és közben gólokat talál. A Debrecen a „semmiből” szerezte találatait, miközben ellenfelünk kapusa bravúrt bravúrra halmozott – Paulo Sousa, miután a videoton 2-1-re kikapott Debrecenben.
 

Az 1. forduló nyilatkozatai

A 2. forduló nyilatkozatai

A 3. forduló nyilatkozatai

A 4. forduló nyilatkozatai

Forrás: nso.hu, pepsifoci.hu

 

Lájkold a Hajcsatokat a Facebook-on és válaszolj helyesen kérdésünkre kedd délig! A helyes választ adók között 2 db jegyet sorsolunk ki a szerdai Magyarország-Izland labdarúgó-mérkőzésre!
 

Szólj hozzá! a

Címkék: labdarúgás nb1 meglátja mester

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása