2012.07.21. 14:04, Írta: MatthiasHüvelyk

Aki három gólt lőtt az olimpiai döntőben

Kiss Gergely a tipikus jó tanuló, jó sportoló. De nem ezért szeretjük.

Persze, tiszteljük, hogy valaki két egyetemen is túljut és mellette még olimpiai bajnok is lesz, háromszor is, de Kissel is úgy vagyunk, mint a többi vízilabdázóval: attól ájulunk el, ahogyan játszanak. Márpedig Kiss játszik rendesen, az athéni olimpia fináléjában például háromszor villant a balja akkor, amikor arra a legnagyobb szükség volt. Persze, akkor Kásás, vagy négy évvel később Biros is hintett hármat az olimpiai döntőben, de 2004-ben Kiss elnyerte a világ legjobbja címet is.

kiss2.jpg

NYERJ A BAJNOKOKKAL!
Kövesd a Hajcsatok olimpiai vízilabda-tornát felvezető írásait, és nyerd meg a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja által dedikált labdákat, vagy a fődíjt, az új Volvo V40-es tesztvezetését!
Ehhez nem kell mást tenned, mint 15 kérdésből álló kvíz-sorozatunk során a lehető legtöbb kérdésre, de legalább háromra helyes választ adni másnap éjfélig a hajcsatok2011@gmail.com címre! Több mint három helyes válasz esetén dupla nyerési esély!

(A játékkal kapcsolatos kérdések miatt is erre a címre írj!)

8. kérdés:

Kik tagjai a férfi válogatottnak a Vasasból?


Beküldési határidő: 2012. július 22., vasárnap éjfél
Jelige: Nyerj a bajnokokkal!, 8. forduló
Beküldési cím: hajcsatok2011@gmail.com

Az ominózus athéni döntő, kicsit más feldolgozásban:

3 komment a

Címkék: vízilabda london olimpia magyarok menni olimpia így jutnak londonba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lajafix 2012.07.22. 00:01:33

Az 1:18nál látható "felszabadult érzelemkitörés" emberfeletti. Mintha a pokol királya emelkedett volna ki rendet tenni. ÉS RENDET IS TETT!!! :-)
Azóta is emlegetjük ezt a jelenetet a feleségemmel.

Azt a meccset nézni is kemény volt 2004ben, 7-5nél azt hittem hogy végünk, de az utolsó negyed végre sikerült.

tom656 2012.07.22. 07:46:06

4 az a 3!! De lehet,hogy a 4.-et csuklóvillanás nélkül lőtte?

pite2 2012.07.22. 09:38:19

Hajrá Gergő!
Le a kalappal meg a sapkával. Ne törődj a genyókkal, meg az ellenlábasokkal, Te vagy a király, bárki bármit mond. Szeretünk, szurkolunk NEKTEK!
Magyarok nyernek.
Magyarok
süti beállítások módosítása