2011.08.01. 07:00, Írta: MatthiasHüvelyk

Meglátja mester, menni fog! – 3. forduló

Magvas gondolataikat már évtizedekkel ezelőtt is ontották magukból a magyar edzők. Állandó sorozatunkban fordulóról fordulóra az NBI-es labdarúgó-bajnokság edzői nyilatkozatait vetjük össze. 3. forduló.

„Annak is, ki kapja, annak is, ki adja, gömbölyű a labda, mégis hozzátok gurul. Jól kell eltalálni, a léc alá kell vágni, jobb lehet itt bárkinél, ki győzni megtanul!”

 

- Sajnálom, hogy a partjelző belenyúlt a meccsbe. Ha a bíró befújja a tizenegyest, akkor egy szót se szólok, hiszen jobb pozícióban volt, de azt szoktam mondani, hogy a partjelzők azért lettek partjelzők, mert nem tudtak meccset vezetni - Csank János, a ZTE mestere csapata pécsi vereségét követően.


- Úgy gondolom, nem felejtettem el a szakmát tavasz óta, nem lettem rosszabb edző. Időre van szükségünk, hogy egységes csapattá kovácsolódjunk. Három vereség után a jövő héten a szintén nullapontos Haladást fogadjuk a Fáy utcában. Bízom benne, vége szakad rossz sorozatunknak, egy győzelem nagyot lendítene a gárda szekerén. Egyelőre csak egymás mellett játszókról beszélhetek, hiszen egész csapatunkra az összeszokatlanság jellemző Komjáti András a Honvéd-Vasas 4-0 után.


- Most mondhatnám azt, hogy mély volt a talaj, hivatkozhatnék az időjárásra, azonban nem teszem, ugyanis csakis a csapat hibáztatható azért, amiért vereséget szenvedtünk. A játékosok nem azt csinálták, amit az edzéseken gyakoroltunk, és ennek ez lett a következménye. Remélem, először és utoljára fordult ez elő ebben a bajnokságbanPaulo Sousa, miután a Videoton 2-0-ra kikapott Kaposváron.


- Leginkább az a baj, hogy nem tudunk helyzetbe kerülni, hiába csűrjük-csavarjuk, és ilyenkor előjönnek a problémák. Számomra különösen bosszantó, hogy az edzésen teljesen más arcát mutatja a csapat. De tudom, a pontokat nem a gyakorlásokon kell szerezni, és látom, hogy a teljesítményünk olyan, ahogy azt a közönség is kimondta Mészöly Géza, miután az Újpest elszenvedte harmadik vereségét is Siófokon, és továbbra sem lőtt még gólt a bajnokságban.


- Kicsit csalódott vagyok, hiszen nem tudtuk végrehajtani az első perctől kezdve, amit elterveztünk – mondta Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője csapata 4-0-s sikere után.

- A döntetlent reálisnak érzem. Értékelem, hogy sok ziccert dolgoztunk ki. Végre egy olyan csapatot irányíthatok, amely győzni szeretne. Örülök, hogy sikerült beépítenünk azokat a játékosokat, akiket kiszemeltünk az átigazolási szezon előtt. Egy olyan csapat otthonából hoztuk el a pontot, amely az elmúlt szezonban ezüstérmet nyert, és egyedüli magyar csapatként még harcban áll a nemzetközi porondon - mondta Véber György. Paks-Pápa 1-1.


- Nem szeretném részletezni, mi hangzott el az öltözőben a félidőben, de tény, hogy nagyon felemeltem a hangomat, hiszen húzóembereink nagyon gyengén futballoztak – Aczél Zoltán Haladása ennek ellenére 1-0-ra kikapott Győrben.

- Ami különösen bosszantó a számomra, hogy most játszottunk már 10 meccset a felkészülési mérkőzésekkel és a nemzetközi találkozókkal együtt, és ezeken összesen 1 akciógólt kaptunk, a többit pontrúgásból, amit egyszerűen nem lehet lélektanilag elviselni. Vannak olyan játékosok akik nyugodtan tükörbe nézhetnek a mai meccs után, azonban vannak olyanok is, akik nem azt látnák, amit szeretnének. Ezt le fogjuk egymás között rendezni - Prukner László. DVSC-FTC 1-0.
 

Az 1. forduló nyilatkozatai

A 2. forduló nyilatkozatai

Forrás: nso.hu, pepsifoci.hu
 

Szólj hozzá! a

Címkék: labdarúgás videoton ferencváros nb1 nyilatkozatok sousa meglátja mester

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása