2012.07.20. 09:27, Írta: MatthiasHüvelyk

Káromkodj veszettül, nyerhetsz az olimpián

Szécsi Zoltánnak egyszer már bejött. 18+

2004-et írtunk, a magyar férfi vízilabda válogatott Szerbia és Montenegró ellen (ez akkor mér egy államalakulat volt) játszotta az athéni olimpiai vízilabda döntőt. Úgy kezdődött, hogy az ellenfél elment 3-0-ra, majd miután visszakapaszkodtunk és 5-5-ig tartottuk a lépést, újra elmentek 7-5-re. Ekkor Szécsi Zoltán védett egy nagyot, majd olyan hangnemben osztotta a magyar védőket, hogy azt itt nem idéznénk, de az alábbi videón bárki megnézheti és hallhatja 2:40 után. Ja, ezután a Kemény-legények ráncba szedték magukat, több gólt már nem kaptak, és 8-7-re megfordították a finálét....

NYERJ A BAJNOKOKKAL!
Kövesd a Hajcsatok olimpiai vízilabda-tornát felvezető írásait, és nyerd meg a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja által dedikált labdákat, vagy a fődíjt, az új Volvo V40-es tesztvezetését!
Ehhez nem kell mást tenned, mint 15 kérdésből álló kvíz-sorozatunk során a lehető legtöbb kérdésre, de legalább háromra helyes választ adni másnap éjfélig a hajcsatok2011@gmail.com címre! Több mint három helyes válasz esetén dupla nyerési esély!

(A játékkal kapcsolatos kérdések miatt is erre a címre írj!)

7. kérdés:

Melyik évtől szövetségi kapitány Kemény Dénes?


Beküldési határidő: 2012. július 21., szombat éjfél
Jelige: Nyerj a bajnokokkal!, 7. forduló
Beküldési cím: hajcsatok2011@gmail.com

Szécsi Zoltán 2000-ben járt először olimpián, akkor még Kósz Zoltán cseréje volt, de a jugoszlávok (akkor meg így hívták őket...) elleni elődöntő második felében váratlanul behozta őt a kapuba Kemény Dénes. A mester ezen húzását azóta is sokat emlegetik, nem véletlenül, hiszen tulajdonképpen itt nyertük meg az olimpiát, Szécsi ugyanis fogott, mint a festék.  2004 után 2008-ban is a Szécsi-Gergely duó utazott az olimpiára, és akkor a fordítottja történt meg, Gergelyt hozta be a montenegróiak elleni elődöntőben Kemény, és az is bejött.

szecsizoltan.jpg

Szécsi is negyedik olimpiájára, és negyedik aranyára készül. Ő is és mindenki más is tudja, ez lesz a legnehezebb, és ezen még saját maga Grand Slam-je (olimpiai, világbajnoki, Világkupa- és Világliga-aranyból álló eredménysora) sem fog könnyíteni.

1 komment a

Címkék: vízilabda london olimpia válogatott szécsi magyarok menni olimpia így jutnak londonba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

◄ ► 2012.07.20. 17:08:32

lol, nem cifrázta túl :D
süti beállítások módosítása