2012.04.15. 10:31, Írta: MatthiasHüvelyk

Vereségek, amiket nem bírtak feldolgozni

A sportolók is csak emberek, néha elpattannak az idegeik...

 

Markosz Bagdatisz, ciprusi teniszező például négy ütőt tört szét dühében, miután az idei Australian Openen két gémet is semmire vesztett el Stanislas Wawrinka ellen. Hogy azóta is megvan-e a szponzora, nem tudjuk....

Wayne Rooney a saját szurkolóinak üzent a 2010-es dél-afrikai vb-csoportmeccs után. Andlia csak 0-0-ra volt képes Algéria ellen, Rooney pedig a szurkolóit is felelősségre vonta, mondván úgy nehéz, ha a saját tábora is kifütyüli, ezek nem igazi szurkolók. Az ilyen meg nem igazi sportember...

 

Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét sem kell félteni. Miután csapata 2011 októberében 2-1-re kikapott a Tottenhemtől, nem fogott kezet az ellenfél mesterével, Clive Allennel. A francia tettét így magyarázta: - Kezet ráztam a menedzserrel, és az asszisztensével. Hány kezet kéne még megfognom? Van erre valami előírás? Igen, de az íratlan.

 

Jeff Tarango esete sem piskóta. Az 1995-ös wimbledoni versenyen egy ász miatt szólalkozott össze a vezetőbíróval, majd beszólt a közönségnek is, később a viselkedése miatt kiosztott büntetőpontok után otthagyta a meccset. Holott korábban sosem kelt ki így a sodrából.

 

Itt most nem sportolókról van szó, hanem szurkolókról. És az eddig kevéssé erőszakosnak hitt kanadaiakról. 2011 tavaszán a vancouveriek ugyanis nem tudták feldolgozni, hogy a Canucks 4-3-ra elvesztette az NHL nagydöntőjét a Boston ellen, és törtek-zúztak a városban.

 

Amint megtapasztaltuk, a snookeresek is könnye kijönnek a sodrukból Jó példa erre Ronnie O'Sullivan esete a Stephen Hendry elleni meccsen.

 

Lamar Odom a tavalyi NBA-elődöntő negyedik meccsén a levegőben tarolta le a dallasi Bareát. "Volt is rá oka", csapata a Lakers útban volt negyedik veresége és a kiesés felé.

 

Kihagyhatatlan, amit Serena Williams művelt a 2009-es US Open-elődöntőben a bírákkal... egy állítólagos lábhiba után.

 

Angel Matos, kuba taekwondós a 2008-as pekingi olimpián miután kikapott kazah ellenfelét, pofán rúgta a vezetőbírót. Ennél azért már nincs hova lejjebb.

 

Illetve van... szintén a pekingi olimpián történt, hogy a svéd birkózó, Ara Abrahamian nem bírta felfogni, hogy az elődöntőt elvesztette, így a szabályok értelmében csak bronzérmes lett. A díjátadó ceremónián ezért köszönte szépen, átvette az érmet, majd a birkózó szőnyeg közepére tette, gúnyosan tapsolt egyet, majd elhagyta a terepet. A NOB természetesen kizárta őt.

3 komment a

Címkék: botrány tenisz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Béla 2012.04.15. 12:48:59

2010-ben volt a Dél-Afrikai VB.
2012-ben EB lesz és Olimpia

odamondó 2012.04.15. 13:08:46

Egyik jobb mint a másik.

Ronnie pedig legenda :) bár ezt a 4-1es kézfogásos lelépést még nem láttam tőle.

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2012.07.22. 02:51:25

nem Odom volt, hanem Bynum, ott a videó címében is.
süti beállítások módosítása