2012.07.17. 09:26, Írta: MatthiasHüvelyk

Kemények és Merészek

Ők huszonhatan küzdenek az újabb magyar vízilabdás éremért.


Már csak tíz nap van hátra a londoni olimpiáig, vízilabdázóink pedig sorozatszám játsszák a felkészülési meccseket, a fiúk a Vodafone Kupán, míg a lányok szintén a Margitszigeten. Sorozatunkban őket hozzuk kicsit közelebb.

A magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai kerete:
Kapusok: Nagy Viktor (Vasas), Szécsi Zoltán (Eger)
Mezőnyjátékosok: Biros Péter (Eger), Hárai Balázs (Honvéd->Vasas), Hosnyánszky Norbert(Eger->Szolnok), Kásás Tamás (Pro Recco), Kiss Gergely (Vasas), Madaras Norbert (Pro Recco), Steinmetz Ádám (Vasas), Szivós Márton (Honvéd->Szeged), Varga Dénes (Vasas), Varga Dániel (Primorje Rijeka), Varga Tamás (Debrecen). Szövetségi kapitány: Kemény Dénes.

kemenydenes.jpg

A magyar női vízilabda-válogatott olimpiai kerete:
Kapusok: Bolonyai Flóra (USC, amerikai), Gangl Edina (Eger)
Mezőnyjátékosok: Antal Dóra (Eger), Bujka Barbara (Messina), Csabai Dóra (BVSC), Czigány Dóra (Eger), Drávucz Rita (Pro Recco), Keszthelyi Rita (Szentes), Kisteleki Hanna (BVSC), Menczinger Kata (Dunaújváros), Szűcs Gabriella (Dunaújváros), Takács Orsolya (Szentes), Tóth Ildikó (BVSC). Szövetségi kapitány: Merész András.

mereszandras.jpg

Fotó: NSO

NYERJ A BAJNOKOKKAL!
Kövesd a Hajcsatok olimpiai vízilabda-tornát felvezető írásait, és nyerd meg a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja által dedikált labdákat, vagy a fődíjt, az új Volvo V40-es tesztvezetését!
Ehhez nem kell mást tenned, mint 15 kérdésből álló kvíz-sorozatunk során a lehető legtöbb kérdésre helyes választ adni másnap éjfélig a hajcsatok2011@gmail.com címre!

(A játékkal kapcsolatos kérdések miatt is erre a címre írj!)

4. kérdés:

Hol rendezték azt a kvalifikációs tornát, ahonnét Merész András vezetésével a női válogatott kijutott áprilisban az olimpiára? (városnév)



Beküldési határidő: 2012. július 18., szerda éjfél
Jelige: Nyerj a bajnokokkal!, 4. forduló
Beküldési cím: hajcsatok2011@gmail.com

1 komment a

Címkék: vízilabda london olimpia kemény dénes magyarok menni olimpia így jutnak londonba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mennyivagymaradni 2012.07.18. 09:14:04

Szorítok a fiúknak nagyon, de mindig olyan furán tekintek a körülöttük kialakult nézetekre.

Bizony a nagy többség csak az olimpia kapcsán néz vízilabdát, ott pedig alaposan elkényeztettek minket a srácok az elmúlt időben. Gondoljunk csak az Oroszok elleni parádés döntőre.

Kicsit félek, hogy megint mindenki győzelmet vár, pedig a sport nem arról szól, hogy mindig egyvalaki nyer. Érmeseket is éppúgy ünnepelni kell.

Azért remélem nyerünk! :)
süti beállítások módosítása