2011.09.15. 16:49, Írta: HiStory

Sousa háborúja

A Videoton edzője felrúgott, majd lefejelt egy újságírót. Felbérelték a firkászt? A klub PR-ost keres. 
 
Szerda este Felcsúton a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a FourFourTwo magazin vegyescsapata sörmeccset játszott a Nemzeti Sport együttesével. A hírek szerint a második félidő elején, 5-1-es állásnál Paulo Sousa lefejelte Borbola Bencét, a hátrányban lévő NS újságíróját. Az Index úgy tudja, hogy „az első félidő közepén beszálló Sousa kétszer is megpróbálta hátulról felrúgni Borbolát, harmadszorra sikerült neki, ekkor az utóbbi visszarúgott. Összeugrottak, megfogták egymás mezét, ment az anyázás, a rángatás és a lökdösés. Amikor úgy látszott, valamelyest lehiggadtak, és eltávolodtak egymástól, Sousa hirtelen visszafordult és lefejelte az újságírót”, akinek sebét három öltéssel varrták össze. Borbola rendőrségi feljelentést tett. 
 
Lenne néhány kérdésem.  

- Miért akar egy kétszeres BL-győztes egykori játékos, jelenlegi edző felrúgni foci közben egy újságírót? Vajon mit vétett Borbola Bence? Beszólt a portugálnak? Vajon mit?

„Na mi van, Paulo, a Juvéban könnyebb volt? Anyád is portugál volt, te is az maradsz! Fuck you, you Vidi-son of a bitch!” 

- Ha ilyesmi történt, akkor egy újságíró miért szól be egy egykori kiváló labdarúgónak? Ennyire rühelli? Írja meg, az elegánsabb. Bár kétségtelen, ezzel az üggyel nagyobb publicitást és ismertséget harcolt ki magának, mint eddig munkásságával összesen. 

- Mi célból játszik egymással egyáltalán a PFLA (profi labdarúgónak készülő fiatalok) és a FourFourTwo (neves, de részint korosodó labdarúgó-szakírók) vegyescsapata a Nemzeti Sporttal? Netán békéltető meccset? És hogy állhatott fel a vegyescsapat? Lakat Károly elfut, bead, Orbán Gáspár pedig fejel? Azt mondjuk megnézném.

- Lesz-e következménye a Videotonnál Paulo Sousa tettének? A klubtulaj vajon felírja a jegyzetfüzetébe az esetet, hogy ha ki akarja majd rúgni a három év letelte előtt a trénert (erre akár már télen is sor kerülhet, ha nem jönnek az eredmények), akkor sportszerűtlen viselkedés és a klub jó hírnevének megsértése miatt következmények (értsd: lelépési pénz kifizetése) nélkül kirúghassa a portugált? 

- Netán a Videoton bérelte föl Borbolát? 

- Üldözési mániám van? 

A történethez hozzátartozik, hogy a Videoton közleményt adott ki, miszerint a klub és Paulo Sousa is sajnálja a történteket. - A mérkőzés közben, a játék hevében összeütköztem az ellenfél játékosával, ez sajnos bármilyen meccsen előfordulhat. Sajnálom, hogy Bence megsérült, mielőbbi felépülést kívánok neki – hangsúlyozza az edző. 

- Miért nem ismeri el Sousa, hogy "utazott" az újságíróra? Ha valakit háromszor fel akarok rúgni, majd dulakodok vele, végül lefejelem, azt több, mint "a játék hevében" előforduló szituáció.

A csapat honlapján található hír szerint a csapat PR-ost és sajtófőnököt keres. Ráfér a klubra.

22 komment a

Címkék: labdarúgás videoton sousa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teng-leng 2011.09.16. 10:28:43

A gyereknek nem volt annyi lélekjelenléte, hogy a lefejelés után visszarúgjon egyet? Inkább szaladgál a rendőrségre?

töreki 2011.09.16. 14:04:57

Még ha fel is bérelték az újságírót akkor is másképp kellett volna lerendeznie souzának. Minden egyes nappal egyre inkább azoknak lesz igazuk akik ellenezték a szerződtetését mert analfabéta edzőnek. Azért mert jó focista volt edzőnek még szar, ráadásul még viselkedni se tud!

igényes 2011.09.16. 14:41:24

Nos nem megyek el a CBA-FIDESZ- KDNP rendezvényére!
Nem tömöm meg a zsebüket! Adjátok tovább!

A Nemzeti Vágta miatt megállási tilalom és lezárás lesz péntek estétől a Hősök terén és környékén, (Állatkerti körút, Kós Károly sétány, Olaf Palme sétány), a Dózsa György úton (a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között), a Felvonulási téren (Hősök tere és a Dembinszky utca között), az Andrássy úton (Hősök tere és a Bajza utca között), a Rippl-Rónai utcában (Délibáb utca és a Lendvay utca között).

spinat 2011.09.16. 14:57:08

Azért durva, hogy már mindenki eldöntötte hogy PS odament és lefejelte. Van két kijelentés, PS: összefejeltünk, megesik. ùjságíró: szétfejelte az arcomat mer útál! Eddig csak az idexnél volt olyan, hogy "úgy tudjuk". Kitöl? Szólalt már meg valaki aki kint volt a meccsen?

Azt már megszoktuk, hogy a hcs utálja a vidit meg PS-t, meg olyanokról ír, amihez nem sokat ért, de az már eléggé Blikk színvonal amikor pletykákból csinálnak nagy sztorit.

spájdernecc 2011.09.16. 15:03:51

egy sörmeccsből ekkora ügyet csinálni...
puhányok :)
voltam én 6 hétig gipszben barátságos meccs után

33.vilmos 2011.09.16. 15:14:18

Fehérváron kicsit sokat engednek meg maguknak többen is. A hatalom kedveltjei, mindig elszállnak maguktól, hiszen nekik sokminent szabad. Az a pár milliárd amit elengedtek nekik, meg az a pár, amit a hatalom nekik juttat, nem jogosít fel senkit, hogy így viselkedjen!

Még akkor sem, ha a bírók is nekik fújnak!:))

Tiziano Crudeli 2011.09.16. 15:16:39

Na, a Sport Plusz Extra most hetekig fröcsöghet, hogy minek kellett ide Sousa! Lakat T. már a kinevezésekor megmondta, hogy ha esetleg még BL-t is nyerne a Vidi Sousa irányításával, akkor is rossz választás volt! Nagymesterek vagyunk mi abban, hogyan kell egy külföldi edzőt ellehetetleníteni. Persze nem azt kétlem, hogy Sousa lefejelte, a két Pulizert nem nyert Borbolát, csak kicsit egyoldalúnak tűnik nekem a sztori.

Sokorai_Atala 2011.09.16. 15:18:03

@igényes: én sem megyek, de ez nem az első ilyen rendezvény, évek óta tartják.

33.vilmos 2011.09.16. 15:21:44

@Sokorai_Atala: Mi lenne elég? Ha az edzőnek tehetségtelen arc elmondaná, hogy nem is ő fejelt, hiába látta mindenki?

eleve lehetetlen 2011.09.16. 15:24:50

Pont olyan, mint a fülkeforradalmár gazdája.
Nem áll a helyzet magaslatán a munkájában, ezért arrogáns és hazudik.

csoko20 2011.09.16. 15:27:14

"A csapat honlapján található hír szerint a csapat PR-ost és sajtófőnököt keres."

Öööö....Szíjjártó Péterre már gondoltak????

csárli hárper 2011.09.16. 15:44:05

f.szé' kell folyton felcsútra szaladgálni, csak a baj lesz belőle...

krj 2011.09.16. 16:09:53

azért, mert a fft nem megy, a sport viszont igen, és ezért akart revansot venni szöllősi kolléga :-) ja, és fényezi magát a fideoton edzőjével. mint utóbb kiderült, kár volt, mert egy tarparaszt a kajzerszozé.

barkacs 2011.09.16. 16:26:41

@Tiziano Crudeli: ott a pont.

Nem életszerű a történet. Vezet a csapatom, eu klasszis vagyok és akkor az a célom egy barátságos mérkőzésen, hogy egy noname firkászt agyonrúgjak, majd utána megfejeljem. aha. Ezt is csak a fotelpatkányok eszik meg.

multi84 2011.09.16. 16:53:53

Érdekes hogy egy ilyen PR találkozón ahol hemzsegnek az újságírók egyetlen egy videó de még egy fénykép sem készült semmiről sem főleg nem a szétfejelt patakokban folyó vérző fejű újságíróról sem....

Túljátssza a szerepét, a tollforgatástól nem edződik meg az ember és így könnyen megsérül még egy szúnyogtól is...

Kivancsi 2011.09.16. 17:00:57

szerintem mar meg van az uj PR-os csak elfelejtettek torolni a honlaprol...

Nos ez kis tortenet mar az uj munkaja...
tobbet beszelnek a mediaban a vidirol mint egesz mult evben...
a rossz hir is lehet pozitiv marketing
pl.. mi kemeny gyerekek vagyunk mint a a gazdank a viki!!
mindenfele media majmot szetrugunk, szetutunk no es persze lefejelunk...
eseteg tockost osztunk ki nekik...
ugy ahogy a nagyfiuk csinaljak :):)

sprenczl 2011.09.16. 17:09:09

Valószínűleg nem véletlen, ha egy válogatott-BL-stb sztár lefejel egy nímand firkászt...

exter69 · http://sexopoly.tarhely.biz 2011.09.16. 17:19:12

sokkal hihetőbb a meccs hevében szóváltás, maximum egy kis tekintélyt teremtő kakaskodás, meg fejtologatás, ami rosszul sikerült. Normális emberek ezt meccs után pár sör mellett megdumálják, nem rendőrségre rohannak.

court 2011.09.16. 17:20:54

Mekkora spíler ez a BB, hétökrös szekér sem tartja fel. Ráadásul igazi gentleman: "Paulo Sousa többször szabálytalanul próbálta szerelni, erre kollégánk a durváskodás miatti értetlenségében kérdőre vonta ellenfelét"
Hogyan? Hello mister, my game is fair play? Yours? Na ne már. :)
Hihető sztori.
A vérengző Sousától tartva csak együtt merték elhagyni a létesítményt. LOL
Ennél szarabbul nem is tálalhatott volna a Nemzeti Blikk.

Faraon 2011.09.16. 18:12:19

Ki az újságíró? Egy senki. Hogyan kerülhet egyáltalán szóváltásba egy menővel? Számomra érthetetlen. Ha úgy érzi, hogy utazik rá, akkor azt mondja, nekem ez így nem kell, és elhagyja a pályát. Akkor úriember, azt mondom, és a menő szégyelheti magát. De így, Sousa lejáratása kezdődik, vagy fokozódik. A sajtó mindenkit képes tönkretenni, ha rászáll. Én kerek-perec nem hiszem, hogy úgy történt az eset, ahogy a NS tálalja. Meglátjátok, ki fogják Sousát készíteni.
süti beállítások módosítása