2011.08.18. 09:47, Írta: MatthiasHüvelyk

Mourinho egy alattomos geci

A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!

 Hajtás után a meccs jelenetei!

A spanyol Szuperkupa-döntő barcelonai visszavágóján Marcelo a 94. percben, 3-2-es Barca vezetésnél nem tudta megállni, hogy ne rúgja fel a debütáló Fabregast – és ekkor elszabadult a pokol. Nemcsak minden madridin jött ki a feszültség, hanem a katalánokon is, mert a kispadon ülők is berohantak a pályára és elkezdődött egy átláthatatlan verekedés.

A kispadoknál azonban történt egy érdekes dolog is. José Mourinho is úgy gondolta, be kell szállnia a harcba, de a portugál ezt annyira infantilis és férfiatlan módon tette, hogy csak arra volt képes, hogy a Barca egyik edzőjéhez hátulról odaférkőzzön, megráncigálja a fülét, majd mintha senki sem látta volna (na ja, nem mintha évek óta nem külön kamerával vennék őt…), elsétált onnan.

- Pepe és Marcelo nagyot játszott ma. A bíró azonban megbüntette őket. Pepe konkrétan a semmiért kapott lapot. Amit tettem Pito Villanovával, nem fogom takargatni. Arra születtem, hogy férfiként játsszak, és ne essek össze az első lélegzetvételnél – zárta meccs utáni mondandóját a csapata Szuperkupa-teljesítményével elégedett Mourinho.

Örülhetnénk annak, hogy a két óriás két szezon eleji meccsén láttunk kilenc gólt, hogy a Madrid támadójátéka is szerethető, hogy Messi nyári felkészülési meccsek nélkül is brilliánsan kezdte a szezont. Mourinho és a Madrid azonban már megint sír, mint egy kisgyerek, a portugál paranoiája Sztálin legszebb napjaira emlékeztet, ahelyett, hogy egy kicsit magába szállna, bár az ő alkatával ez nehéz. Már megint balhé volt, megint a madridiak miatt.

Az ötvenes-hatvanas években a világ csodálta a Realt, Puskást, di Stéfanót, Gentót és a többieket meseszép játékáért. Az ezredfordulón Zidane, Figo, Ronaldo bűvölte el a népet, miközben öt év alatt három BL-t nyert a Real (igaz, Ronaldo csak az utolsó, 2002-es siker után érkezett). Most már nem Ronaldo varázsol, hanem a Mourinhóval pökhendiségben egy lapon említhető CéRonaldo, a rastafrizurájú és mészáros Marcelo, az állandóan ideges és frusztrált Pepe, no meg a tegnap magából kikelő Özil. Mourinho klónozta magát a világ legeredményesebb klubjánál és sok pökhendi terminátort alkotott. Pedig ez nem a Porto, nem a Chelsea és nem is az Inter, hanem az egykori galaktikusok csapata. Kár érte. Kár értük.  



49 komment a

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pampák Bikája 2011.08.18. 12:16:41

Csak arra lennék kiváncsi, hogy rendszerint elfogult Real-fanok most mivel mentegetik(indokolják) azt az indolens viselkedést, amit az egyébként az eddigi barc-elleni meccsekhez képest most a legtöbbet produkáló Real-játékosok tanúsítottak. Nyilván az elkésett becsúszásokat, vagy az egyébként mindig jelenlévő Barca-faultokkal fogják egy lapon említeni a nem kevés alattomos Real-cselekményt.

szemben a zárral 2011.08.18. 12:46:06

"Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra! "

keptelenseg 2011.08.18. 12:47:57

Nem tudom, én a meccset néztem, az űrkorszakbéli volt...

Ja, és ahhoz 2 csapat kellett.

A világon talán van még 1-3 csapat, amely így tud játszani.

Schumachernél is ment/megy a celebshow az "ügyeiről", az hogy a pályán valaki jó, valaki nyer, az nem elég nézettségnövelő. Aztán a világ arra ébredt, hogy 7-szeres világbajnokról van szó.

A kutya ugat a karaván halad.

A Madrid Messi, 3 védelmi hiba és számtalan kihagyott helyzet miatt veszített, 1 év alatt a Barca közelébe került.

Nem semmi. Ez Mourinho.

Whis 2011.08.18. 12:53:08

Na én aztán nem szeretem se Marcelot se Pepet se a melegbálványt. Jó nagy adag köcsögség szorult beléjük, DE: nagy igazságtalanság őket 1 napon említeni murinnyóval. ők sokkal többek és jobbak nála.

szemben a zárral 2011.08.18. 12:53:47

nincs még egy (szerencsére) ilyen agyonsztárolt rossz társaság, mint ez a tarka-barka, azzal a szarházi távolival...vagy, hogy is hívják messzivel...a murinnyo meg egy idióta, de ez nem újdonság...jó reggelt MatthiasHüvelyk..

Is 2011.08.18. 13:00:28

Mourinho egy jó edző.
Mourinho egy vérparaszt.
Sajnos a kettő nem zárja ki egymást :(

Alterix 2011.08.18. 13:04:05

Azért az ukrán parlamenteben a potrohos, kopasz képviselők komolyabb fight-ot szoktak nyomni!

Ez csak amolyan tipi-tapi dínó, nem verekedés....

Whis 2011.08.18. 13:04:52

de különben élek a nyanúperrel hogy hamarosan kirúgják: vagy azért mert még egyszer kikap a barcától (több már igazán nem fér bele még neki sem) vagy azért mert csinál még 1 ilyen vilanovás szintű ökörséget a Real ilyesmit nem engedhet meg magának.

kandel 2011.08.18. 13:05:29

en madridi drukker vagyok es ezert orultem amit jatszott vasarnap es tegnap a real. ahogy eldurvultak (pepe, marcelo foleg) ugy lett egyre undoritobb a meccs. a riporter megkerdezte magatol hogy miert nem viszi mar le pepet a portugal amiben igaza volt, de az egyenlito gol elott lehett latni, hogy miert is hagyta fent.
ha egy csapatban a meno (messi) rug harmat+passz a masikban (ronaldo) csak egyet tud akkor el van dontve a meccs. err fokuszalhatnanak madridban.
a legnagyobb csalodas nekem megis ozil volt tegnap. jo es nyugodt focista de tegnap rossz es ideges focista volt.
vegig az volt az erzesem, hogy a barcelona kepes egy gollal mindig tobbet rugni.

szintetikus 2011.08.18. 13:09:13

hentesek vs színészek, undormány mind2 csapat

Ringlósztár 2011.08.18. 13:12:28

@keptelenseg:
az murinnyó, hogy férfiasan hátulról belenyúl a segédedző szemébe, majd idióta vigyorral visszamenekül a slepp háta mögé.
tényleg imponáló

irónika 2011.08.18. 13:22:35

Esküszöm nem tudom az okát, de Real drukker vagyok. Sokszor kerestem már az okát, az utóbbi időben csak ámulattal és tisztelettel nézem a Barcát, de nem tudom nekik drukkolni, plána nem egy El Classicón.
Amit tegnap Murinho művelt, azzal nálam átlépett egy határt. Ha én lennék a Mardid döntéshozója (sose leszek, csak, HA), akkor ma páros lábbal rúgnám ki akár a világ legjobb edzőjét is. Ilyen aljas,undorító viselkedést a kocsmában sem tűrnék el, nem hogy egy sportmérkőzésen.
Ezt az embert a játékosai vagy félik vagy tisztelik, de így vagy úgy felnéznek rá. Nem egy valószínűleg példaképének tartja. Ehhez mérten kell tudnia viselkednie, de erre tegnap (se) volt képes. Amit a játékosok műveltek és a végsőkig feszült idegszálak elpattantak, ahogy sok esetben a Barca játékosai alattomosan játszottak és ez alól a reaálosok sem akartak kimaradni nem elfogadható, de érthető. Marcelo besokalt, baromságot csinált (eltiltani 3-5 meccsre) ami szikra volt a többikenek. OK.
De Murinho lassan lépkedve, eltervezetten, hátulról (sunyin, alattomosan) nem a fülét, hanem a szemét bökte meg az újjával a Barcás másodedzőnek, majd azonnal hátat fordított, mintha ott se lenne. Gusztustalan, gerinctelen, férfiatlan. És ez a majom tartja magát férfiasnak. Akkor inkább meleg leszek, bár lehet, akkor kerülnék ezzel a barommal egy csoportba.

Trackback 2011.08.18. 13:27:58

a köpködő, nyáladzó, fetrengő focistáknál csak a mekegő, eszelős bokszolók a primitívebbek: alattuk már csak a csimpánz található a sorban, bár megjegyzendő, sok csimpánznak tisztább a tekintete, mint a fenti kasztok képviselőinek

ennyi

seahawks 2011.08.18. 13:29:44

@Whis: a real megengedheti magának, amit murinnyu bcsinált, mert ez a real maga.

SPU 2011.08.18. 13:30:17

azert ne feledjuk hogy a real vegre valahara tamado felfogasban jatszott a barca ellen amire az ot null ota nem volt pelda es gyakorta szepen is fociztak az elso meccsen meg sokkal jobbak is voltak igaz a barca szinte ott se volt pepe ozil nagyszeru jatekosok ahogy marcelo is mou viszont belehergelte oket olyasmibe ami elfogadhatatlan kar erte mounak kijarna egy kenyszergyogykezeles zart osztalyon

Vad.Korte (törölt) 2011.08.18. 13:35:04

Murinho beszél férfiasságról, mikor alattomban ment oda? Ő beszél tartásról, mikor úgy törleszt, mint egy óvodás? A cikk utolsó bekezdése a legjobb. Ezek miatt nem tudom szeretni a Realt, pedig az emlegett nevek, plusz pl. Casillas miatt lehetne is. Ennek a murinhonak nem kellett Raúl meg a többiek. Még egy két primitív olasz kéne ide, akkor lenne teljes a kép, pl. Materazzi.

casee 2011.08.18. 13:35:16

@Whis:
Marcelo és Pepe nem hiszem, hogy több vagy jobb.

Cruncher · http://trefarepa.blog.hu 2011.08.18. 13:42:24

A tetű színészbandát meg kell állítani, éljen a 4-3-3-3 felállás, mert van egy Unicef felirat a mezen.

hisika 2011.08.18. 13:48:12

Özilt David Villa provokálta (0:34-től látható), de miután DV nem látszik ki a fűből, mindez szépen rejtve maradt...

Ettől függetlenül nem volt szép a vége, kár érte

Viva Madrid!

L0ve 2011.08.18. 13:49:38

Ki kéne tenni a csapatból Pepe-t és Marcelo-t, meg a felbújtót is, Mourinho-t...

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.08.18. 13:49:39

@Cruncher: Ez igen, öcsém, megmondtad a tutit. Grat.

Whis 2011.08.18. 13:49:42

@casee: murinnyónál a világon mindeki több és jobb látatlanban. De, a témánál maradva a két említett ember (különösen Marcelo) képes arra is hogy futbalozzon és sportemberkén kezeljen más focistákat (persze ha nem a barca ellen játszanak, és amúgy sem gyakran.)
Az említett murinnyó minden emberhez pont ugyanúgy viszonyul mint amit demonstrált tegnap Vilanovával szemben.

SzJ1982 2011.08.18. 13:53:05

Nem sok nálam nagyobb Real-fan van, de ez a Mourinho-CéRonaldo tengely nálam is kiakassza a barométert. Ócska gusztustalan, alattomos patkányok. Vannak olyan klubok, ahol nem csak a tehetség számít, hanem a gerinc is. Ők ezzel nem rendelkeznek.

Whis 2011.08.18. 14:01:11

Real-Barcáról mindig eszembe jut a kedvenc viccem:
Ronaldo: "Engem azért küldött a Futball Isten hogy megmutassam az embereknek hogyan kell játszani a gyönyörű játékot"
Messi:"Én őt nem küldtem sehová"

casee 2011.08.18. 14:04:45

@Whis: "murinnyónál a világon mindeki több és jobb látatlanban."
Egyetértek. És meg tudja mutatni, hogy van még lejjebb.

Odenburger Gebirge 2011.08.18. 14:16:05

@L0ve: Miért kellene?
Ki is a Real mezszponzora?
Valakik rohadt nagyot kaszáltak, ha tudták, hogy a végén lesz kiállítás.
A többi csak cirkusz meg parasztvakítás.

balu_a_medve 2011.08.18. 14:17:44

@kandel: Ja, a mindig normális Özil tegnap szar volt és ideges. Szerintem ő többet ér, mint a Cé meg Benzema együtt, sokkal intelligensebb náluk, de most vhogy nem ment neki. Aztán meg kár, h beszállt a bunyóba

oscar dirlewanger 2011.08.18. 14:32:55

heil mourinho!!!!!köcsög barca!!fetrengésből tényleg jok a barcás csirák, meg az se zavarja őket,ha a biró elcsalja számukra a meccset!!!!

Realista_Sanyi 2011.08.18. 14:37:16

Azért kicsit túl van ez reagálva, Mou csibészesen meg akarta csípni a tréner arcát, az csúszott le egy kicsit. Nincs itt semmi szemkinyomás

A barca megint mindenkinél szentebb lett. Gondolom Özil is véletlenül mutogatta hogy megütötték.... aztán még videó is van róla hogy villa kezdte az egész műbalhét :)

Lilla;) 2011.08.18. 14:40:03

Én megértem hogy a Real miért volt ideges. Messi 2. gólja után a Barca játékosai minden fűcsomóban felestek, ezzel húzták-vonták az időt... Mert ugye 3-3-nál a Real a szuperkupa győztes...
De ez nem ad okot a verekedésre... Szépen elrontották ezt a meccset a végével.
Amúgy meg magáról a meccsről kellene írni!!! Hiába fikázzátok a Realt, a Barcelona után szorosan a világ második legjobbja! Erről tanúskodik ez a 2 meccs is... Mourinho meg egy kiváló edző és egy vérparaszt, ez a kettő nem zárja ki egymást, ahogy 'Is' mondta...

Cruncher · http://trefarepa.blog.hu 2011.08.18. 14:43:19

@Imiface: Húha, roppant komoly visszavágás kiscsillagom.

szkepi 2011.08.18. 14:49:21

szerintem egy fülcsavarás nem a világ. nem stikában belerugott, nem ököllel somott be, csak fültekercselés.

szkepi 2011.08.18. 14:50:30

@Whis: ez jóóóóóóóóó

ifrance 2011.08.18. 14:54:58

pepéről mindig az egykori gimis tanárom jut eszembe. volt egy balhés osztálytársam, az első évben öt óra alatt ötször volt kiküldve a teremből. onnantól úgy kezdődött az óra, hogy köszöntünk, hetes jelentett, tanár kiküldte a gyereket.
ha rajtam múlna, ezt csinálnám pepével is. mivel úgyis minden meccsen csinál olyat, ami pirosat ér, ne rondítsa el a játékot. kezdősípszó előtt minden meccsen elő a pirosat, és mehet zuhanyozni.
mourinho meg akkora férfi, hogy nem esik el minden fűszálban, inkább férfiasan hátulról nyomja ki az ellenfél szemét, aztán férfiasan elsomfordál.
nagyon remélem, hogy kap egy alapos eltiltást, és nem azért, amit tett, hanem sunyiságáért, ahogy tette. miért nem ment oda szemtől-szembe, és vágta pofán villanovát? aztán megláttuk volna élő adásban, hogy ki esik össze előbb...

fall out 2011.08.18. 14:57:58

@Cruncher: "A tetű színészbandát meg kell állítani, éljen a 4-3-3-3 felállás"

Lemaradtam valamiről?

Mikor változtatták meg a szabályokat?

megint 2011.08.18. 15:12:21

Undorító csapatot csinált a realból murinnyó, pedig tudnának ők játszani, ahogy ezt láthattuk az első félidőben, ezzel csak azt éri el a portugál, hogy egyre többen utálják meg, vagy távolodnak el tőlük(ami üzletileg sem jó), még a nagy realos kommentátorok, szakértők sem tudtak mit kezdeni ezzel a reallal, másodsorban meg azt érik el, hogy bomlasztják a spanyol nemzeti válogatottat, aminek a magját a barca adja. Alattomos , sunyi féreg ez a murinnyó, és ezt a "stílust" átvették olyan játékosok is akik egyébként nem voltak ilyenek, hiszen így jár nekik a nagy edzőtől dicséret. Rondaldo, zidane, raul idejében csak a szép foci volt.

zoldember 2011.08.18. 15:15:58

Mindkét csapatot bírtam, mondjuk nem volt hatalmas rajongójuk. Most az egyik vérlázítóan sokat színészkedik (többet, mint az egész olasz liga együtt véve), a másik bunkóskodik értelmetlenül (Mourinho, Marcello, Pepe). A világ két legjobb csapata és jelenleg egyik sem szerethető. Kár...

Fekete Pákó 2011.08.18. 15:20:30

@szkepi: te hülye vagy, mint a segg. hátulról ment oda, nyúlt a szemébe, aztán elsomfordált.

ez nem férfias, hanem igazi c.igány megoldás. persze mindig is tudtuk, hogy c.igány.

öööö I don't know! 2011.08.18. 15:25:35

Mou: " a Barca egy kis csapat" - bár nem értek egyet vele ám legyen (jaj de nagylelkű vagyok ;-) )....
ez a kis csapat most verte el (ismét) a Real-t.
tényleg JÁTÉK volt 2*90 percig amihez kellett a Real is, de sztem felkészülési meccsek ida-vagy-oda, a Barca jobb volt ezen az estén (is).

mikka 2011.08.18. 15:27:57

Ekes pelda arra hogy a foci egy primitiv jatek gyermeteg gyava lelkeknek..Na de az NFL vagy az NHL :) Ferfiak ezekhez az ovodasokhoz kepest..
Aki kepes egy Wayne Rooney-t vagy hasonkaliberu ostoba emlost eltetni es imadni az mindenre kepes :)

mikka 2011.08.18. 15:31:39

Erdekes hogy a cikk cimeben leirhato a g.eci szo a kommentekben viszont tiltott :)

Sam the Ace 2011.08.18. 17:03:53

A Barca csak ne beszéljen sportszerűségről. Színészkednek, reklamálnak, közben meg eldugdossák a labdát a labdaszedők, vagy elég csak megemlíteni azt a méltóságteljes búcsuzást a Bl-től, amikor az Inter jutott tovább a Camp Nou-ban. Rákapcsolják az öntözőrendszert az Inter játékosaira, Valdes nekimegy Mourinhonak stb stb. Megemlíthetném azt is, hogy miért kellett a kapuk mögé csak ebben a stadionban hálót feszíteni és még sorolhatnám. Alattomos egy rohadék bagázs. Nem tetszik, amit a Madrid játékosok csináltak, egyáltalán nem elfogadható, de elég volt abból, hogy pont a Barca ekkora feneket kerít mindennek. Pont, mint az ovodások..

barkacs 2011.08.18. 17:15:34

@Sam the Ace: bizony, nagy az ember állatkertje. A tegnapi mérkőzésből ezt levezetni, hát, nálad sincs minden rendben. Talán még gyógyítható. Remélem.

Publius Decius Mus 2011.08.18. 17:18:15

C Ronaldo nem vett rézt ezekben. Nem nem volt régen szimpatikus, de rohamosan fejlődik. Ő harcolt a Reálból a legtöbbet és nem vett részt az alattomoskodásban.

Mourinho viszont csúszik lefelé, egyre cikibb mit művel.

- Rendi - 2011.08.18. 17:25:19

A 2x90 perc alapvetően jó volt. A Real az elmúlt egy évben egyszer sem volt annyira a Barcelon partnere, mint most, sőt, a vasárnapi meccsen jobbak voltak, a Barcának csak villanásokra futotta.

Pepe, Marcelo: az edző kihozza belőlük a férget. Alapvetően mindketten tudnának focizni, a tegnapi meccsen is voltak szép megoldásaik (ld. Pepe becsúszó szerelése a 16-oson belül). Egy normális edző egyenesbe tudná tenni őket (szerintem).

Özil: Amennyire látszik a felvételekből: kapott egy pofont; ez alapján valószínűsíthető, hogy őt nem kell a tegnapi bajkeverők közé sorolni. (Amúgy jó lenne egy HD minőségű, vágatlan, lassított felvétel a balhéról, csak hogy követhető legyen.)

Mourinho: Lassan orvosi eset, sunyi kis féreg; férfias, jah, persze... Egyebet nem szeretnék elmondani.

- Rendi - 2011.08.18. 17:26:53

Jah, CéRonaldo (ha már többen megemlítették): egy szóval: felnőtt. Egyre kevesebb a hiszti, a balhékból kimarad. Már csak annyi kellene, hogy tétmeccseken is hozza a formáját, mert tavaly alapvetően gyengébb csapatok ellen villogott.

Sam the Ace 2011.08.19. 09:31:05

@barkacs: Ja igen, igazad van gondolom te is szorosan a mérkőzés futball részével foglalkozni jöttél a "Mourinho egy alattomos g*ci" címet kapott blogbejegyzésre. Ha nem olvastad volna, akkor azért elmondanám, ez sem éppen a tegnapi meccsel foglalkozik, de a lényeg, hogy beszólhattál végre egy jót.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.08.19. 12:16:31

@Cruncher: "kiscsillagom" Hehe. Nem akartam én visszavágni, miért kellett volna?
süti beállítások módosítása