2011.08.13. 08:07, Írta: HiStory

Újpest: itt mindenki hülye?

Kikapott, kirúgták, kikapott, kinevezték, kikapott, meggyanúsították, előzetesbe helyezték, kikapott, kirúgták, kinevezték, szabadlábra helyezték, távozott. 
 
A lila-fehéreknél furcsa börleszk vette kezdetét idén nyáron, avagy: itt mindenki hülye?! Hajtás után a történések. 

Július 1.: Bartha Csaba lett az Újpest labdarúgó-csapatának ügyvezetője, aki első nyilatkozata szerint „profibban, gazdaságosabban, nyereséggel akarja működtetni a klubot.”

Július 16.: Az Újpest az NB I nyitányán 1-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Pápától. 

Július 20.: Kovács Zoltán sportigazgatót kirúgták a klubtól. Hivatalos indoklást nem adtak ki Kovács munkaviszonyának megszűntetése kapcsán.  

Július 23..: Az Újpest az NB I 2. fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett Győrött. 

 

 

 

Július 29.: A holland és a lengyel válogatott egykori szövetségi kapitánya, az Ajax Amsterdam és a Real Madrid korábbi edzője, a holland Leo Beenhakker lett a lila-fehérek sportigazgatója Kovács Zoltán utódaként. 

Július 30.: Az Újpest az NB I 3. fordulójában 2-0-s vereséget szenved Siófokon. 

Augusztus 2.: A rendőrség 2 milliárd forintnál is nagyobb összegre rúgó csalás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki Tolnai Sándort, az újpesti labdarúgó-csapat többségi tulajdonosát. Az ügynek az ügyészség tájékoztatása szerint nincs köze a sportklubhoz. 

Augusztus 4.: A csapat kisebbségi tulajdonosa, Kovács Péter olyan igazgatótanács felállítását javasolta, amely felügyelné az ügyeket a többségi tulajdonos Tolnai Sándor előzetes letartóztatása után. A hírek szerint néhány hónapra van fedezet a csapat költségeinek fedezésére, „utána nem tudom, mi lesz” – nyilatkozta Kovács.

Augusztus 5.: Tolnai Sándort előzetes letartóztatásba helyezték. 

Augusztus 7.: Az Újpest az NB I 4. fordulójában hazai pályán 2-0-s vereséget szenved a Pakstól, így rúgott gól és szerzett pont nélkül a tabella utolsó előtti helyén áll. 

Augusztus 10.: Menesztették posztjáról Mészöly Gézát, az Újpest vezetőedzőjét. Utóda a szerb Zoran Spisljak lett, akivel három éves szerződést kötött a klub. 

Augusztus 11.: Szabadlábra helyezték Tolnai Sándort. 

Augusztus 12.: Távozik Újpestről Bartha Csaba ügyvezető. 

 

Tudja valaki, hogy kinek adta be a felmondását?

 

 

 

Fotók: ujpestfc.hu, telesport.hu

 

Lájkold a Hajcsatokat a Facebook-on és válaszolj helyesen kérdésünkre kedd délig! A helyes választ adók között 5 db párosjegyet sorsolunk ki a Frászkarika című film premier előtti vetítésére augusztus 17-én 20 órára! 

7 komment a

Címkék: labdarúgás újpest

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marós 2011.08.13. 12:24:53

Az UTE olyan mint az a beteg ló, amelyiken minden betegséget meg lehet találni, az UTE minden olyan (bűnt), hibát elkövet, ami miatt a magyar foci több évzízede mély repülésben van.

Zsola777 2011.08.13. 13:02:33

@marós: Nyilván csak és kizárólag az UTE hibás az egész magyar foci siralmas állapotáért.

Zsola777 2011.08.13. 13:03:24

@marós: Bocs, még alszom :) megyek is vissza

Alapvető Emberi Jog 2011.08.13. 14:05:01

@marós:

Az FTC olyan mint az a beteg ló, amelyiken minden betegséget meg lehet találni, az FTC minden olyan (bűnt), hibát elkövet, ami miatt a magyar foci több évzízede mély repülésben van.
------------
A VASAS olyan mint az a beteg ló, amelyiken minden betegséget meg lehet találni, az VASAS minden olyan (bűnt), hibát elkövet, ami miatt a magyar foci több évzízede mély repülésben van.
------------
Az MTK olyan mint az a beteg ló, amelyiken minden betegséget meg lehet találni, az MTK minden olyan (bűnt), hibát elkövet, ami miatt a magyar foci több évzízede mély repülésben van.
------------
A VIDEOTON olyan mint az a beteg ló, amelyiken minden betegséget meg lehet találni, az VIDEOTON minden olyan (bűnt), hibát elkövet, ami miatt a magyar foci több évzízede mély repülésben van.
------------

Folytassam?

becike4 2011.08.13. 14:37:44

@Alapvető Emberi Jog: A magyar foci olyan mint az a beteg ló.....A magyar társadalom olyan mint az a beteg ló....

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.08.15. 08:26:02

@becike4: Csak kár, hogy a legtöbben ezt a betegséget alkohollal próbálják kezelni. Ami ellenkező hatást vált ki: tovább mélyíti ezt az érzést, és születnek az ilyen negatív hozzáállások meg kommentek...

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.08.15. 08:33:31

"itt mindenki hülye?" ezt először Kern Andrástól hallottam, azóta szállóigeként használom :)
süti beállítások módosítása