2011.08.09. 16:39, Írta: MatthiasHüvelyk

NapiMuffon - Messi cigit, a csaja segget villantott

Lionel Messi előbb barátnőjét, majd saját bálványát döntötte le a nyaralásán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Barcelona ikonja, Lionel Messi az argentinok számára csúfosan véget ért Copa America után Formentera szigetén pihent barátnőjével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hajón ott volt Messi csapattársa, Dani Alves is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messi és Antonella Roccuzzo láthatóan jól elvoltak, a Bolha szótlan, csöndes jelleme ellenére még a nőknél is károsabb szenvédelynek is hódolt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lionel Messi és Antonella kisasszony románca néha megszakad, néha van, de nyaralni már máskor is voltak együtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

47 komment a

Címkék: messi muffon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2011.08.09. 23:24:07

Bakker, nincs otthon egy könyved se? Nem muszáj ám mindenáron írni!

paraszthajszal 2011.08.09. 23:43:27

Fura ez a bejegyzés, aszittem ez egy sport témájú blog, de ez, meg az utsó bejegyzések között még pár tisztán bulvár…

Ami a képeket illeti, Antonella kisasszony idomait nem kommentálnám, a cigi viszont meglep. Eddig én is elhittem azt a Messi-rajongó sportújságírók és riporterek által "kreált" mesét, hogy ő az ideális sportember, aki mindig sportszerű, mindig profi, mindent a sportnak rendel alá.

A cigi viszont nem illik bele ebbe a képbe, ha karrierje vége fele nem bírja már ennyire a hajtást, akkor kellemetlen lehet majd neki az a csekély (légző- és keringési rendszeri) teljesítmény-csökkenés is, amit a cigi 10 év alatt okoz.

mikka 2011.08.10. 00:13:17

Mindig van egy olyan érzésem mintha a fiatal Robert DeNiro-t látnám néhány Messi fényképen :) Mondjuk a Taxisofőr filmből :)
A cigi nem egy nagy gaz, viszonylag sok sportolót ismerek aki néha rágyújt..nem jobban karos mint az amikor más focisták tajt részegre isszák magukat vagy különböző szerekkel tartják magukat formában.. Egyébként hajlamosak vagyunk sportolónak nevezni ezeket a srácokat..ami egy hibás megközelítés.. A szó klasszikus értelmében persze azok, de valójában a legtöbbjük nem egy tudatos döntés alapján került bele a nagy foci-cirkuszba.. Alul iskolázott és majdhogynem az "utcáról" összeszedett tehetségek.. Wayne Rooney? Iszik és cigizik mint állat hogy csak egyet említsek.. A fickó a saját nevet nem tudja leírni de a labdával jól bánik..na ettől meg nem sportoló.. :) inkább a néptömegek cirkuszában egyfajta modern gladiátor..

kerdesek05 2011.08.10. 03:08:43

Antonella Roccuzzo légy a csajom!:)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.08.10. 03:18:05

@mikka:

Lényegileg egyetértek, az utolsó mondatoddal meg teljesen.

Jimbo75 2011.08.10. 05:59:49

Ahhoz képest, hogy argentin milyen fehér a bőre:))

Italo Balbo 2011.08.10. 06:03:01

Van olyan verseny, ami az argentinok számára nem csúfosan ér véget?:P

Ebzon 2011.08.10. 07:23:37

@Jimbo75: Mert sokat van ojrópában,

potyus 2011.08.10. 07:31:46

@mikka: Hozzászólásod részben igaz.
Vitatkozni lehet azzal a megállapítással, hogy nem neveznéd "ezeket a srácokat sportolóknak".
Most legyen elég annyi, ha nem sportolók lennének, akkor szerinted mik?
Speciel Messi tudatosan készült az lenni, ami. 11 éves korától a Barcelona igazolt játékosa.
Hozod a példát Roony val. Ő miért nem sportoló?
Szerinted sportoló az 1500 méteres futó? Ha igen, mond el, mennyivel sportolóbb ő, mint Roony, aki egy mérkőzés alatt többször 1500 méter fut, és közben labdával bánik, csapatban játszik és gondolkodik, valamint betratja az edző esetleg sűrün váltakozó utasításait. Ja, és többször annyit edz, mint a futó.
És erről lehet vitatkozni napokon át. Én azt nem szeretem, ha valaki szentenciákat írogat, és nem igazak.

emem 2011.08.10. 07:34:00

Ez a "villantás" már az agyamra megy. Kb. háromszor volt jópofa kifejezés, de inkább csak kétszer. Kellene valami szinonímát találni arra, ha valakinek kilátszik a segge/melle. És nem feltétlenül kellene megírni minden ilyen "eseményt".

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.10. 08:17:25

@mikka:

Nem egy tudatos döntés alapján kerülnek bele a foci-cirkuszba? He?

A mai klasszisok többsége kábé ötéves kora óta focizik, és tízévesen már egy komolyabb csapat akadémiáján rúgta a bőrt. Pontosan a mérhetetlen profizmus miatt ennyire alul iskolázottak is, elvégre egyiküknek sem az a célja, hogy nagydoktorija legyen...

Modern gladiátoroknak pedig azokat a sportolókat nevezik a modorosok, akik sokkal többet keresnek egy tízpróbázónál.

tök hülye · http://faek.blog.hu 2011.08.10. 08:18:51

/*troll: on*/ Annyira unom, hogy a legtermészetesebb dolgokat hírnek, botránynak állítja be a sok idióta. Posztoló: meséld már el, milyen ruhát viselnél melegben a saját vagy a pasid hajóján? Kérlek vonatkoztass el attól, hogy te egy prűd, ronda nagy víziló vagy!
/*troll: off*/

zebugata 2011.08.10. 08:26:31

"villantott", "kilátszik"? És akkor mi van? hosszú nadrágban és kötött pulcsiban csak nem mehet fürdeni.
Én örülnék ha a világ strandjain csak ilyen fenekek villannának a kövér, hájas, pocakos, gusztustalan emberek helyett, mert van belőlük bőven.

Messi meg néha el-el szív egy cigarettát. És akkor mi van. Nem azzal van a gond ha néha elszívsz egy szál cigit vagy szivart, esetleg néha megiszol egy pohár bort, sört. Megeszel egy zsíros ételt. Felfalsz egy tábla csokoládét. Stb. Azzal van baj, hogy az emberek többsége ezt napi többszöri rendszerességgel teszi.

A blogíró meg örülne, ha annyi tehetsége és sikere lenne mint Messi kisujja körme alatt a piszok.

Soha nem értettem, hogy emberekben miért vált ki örömet az ilyen képek, újságok (story, hot, blik, bors, stb.) nézegetése.

Lehet, hogy ezek a képek feledtetik a saját szánalmas életüket?

DonVittorio 2011.08.10. 08:29:35

annyira jó röhögni itt, hogy semmit nem értetek az egészből

csorsza 2011.08.10. 08:35:27

Nyaral, b+, kefél, iszik, szív. Van rá 3 hete egy évben. Megérdemli, nem?

spenci 2011.08.10. 08:59:16

@zebugata: Szívemből szóltál.
Egyébként a csaj bikinije a mostani divatnak megfelelő, a városi strandokon mindenki ilyenben van, csak nem ilyen fenékre húzza.
Messi pedig egy képen cigizik, tehát még lazításkor se láncdohányos.
A Körúton pont olyan arányban járkálnak analfabéták/ lásd felmérés a magyar általános és középiskolások olvasási színvonaláról /, mint a futballpályákon, csak a körúti analfabéta focizni se tud.
Megjegyzem sok profinak van diplomája is pl Drogba és Del Piero számviteli főiskolát végzett. Helyhiány miatt a további felsorolást mellőzöm.

Seňorita Szöszi 2011.08.10. 09:05:26

@mikka:
"Mindig van egy olyan érzésem mintha a fiatal Robert DeNiro-t látnám néhány Messi fényképen :) "

Nekem is feltűnt.

@Italo Balbo:
:D

És a legjobb, hogy ez nem is cigi, hanem egy nyalóka. :)

papageno 2011.08.10. 09:27:51

@Italo Balbo: Azért csak kétszeres világbajnokok, nem?

kej 2011.08.10. 09:45:22

@potyus: ezt (mármint, hogy többet edz, mint egy futó) ugye te sem gondolod komolyan? a csepelben és kaposvárott atletizáltam. közép- hosszútávfutóként. láttam kovács attilát ha nem tudnád ki, akkor segítek: százas sprinter, aki ölég jól helyt állt a moszkvai olimpián). láttam ezt a csókát negyven-hatvan-nyolcvan métereket teljes erőbedobással futni, miközben egy traktorgumit húzott maga után. ja, csepelen akkor salak volt. el tudod képzelni mi súlya volt a gimunak? alapozási időszakban egy-egy hétvégén a napi penzumom szombaton harminc, vasárnap negyven kilométer volt. egy-egy hétköznap reggel is húsz kilométer, du is 20 kilométer. esetleg reggel 15, du 10 kilométer bemelegítés után 5x3000 méter. folytathatnám. ja és mivel kerettagként hárman voltunk a csoportban nem lehetett elbújni a másik 30 ember háta mögé

szultan02 2011.08.10. 09:53:14

@potyus: "Ja, és többször annyit edz, mint a futó.
És erről lehet vitatkozni napokon át. Én azt nem szeretem, ha valaki szentenciákat írogat, és nem igazak."
Ha nem szereted, akkor meg főleg Te se írogass szentenciákat arról amihez nem értesz!
Biztosíthatlak, hogy egy másodosztályú középtávfutó atléta is jóval többet edz, mint egy NB1-es focista és szerintem ez az arány az élvonalbeli futók és focisták között is megvan.
Továbbá egy nemzetközi szintű 1500-as futó nem hiszem, hogy rágyújtana (még alkalmilag sem), mert neki szüksége van minden ml oxigénre edzésen és versenyen is. (Azon nem akarok vitatkozni, hogy a focista az sportoló-e, de a cirkuszi gladiátor kifejezés szerintem is jobban fedné a valóságot.)

szultan02 2011.08.10. 10:02:06

@kej: Örömmel látom, hogy potyus tájékozatlansága (és elfogultsága) nem csak nálam verte ki a biztosítékot. :)

MFG 2011.08.10. 10:18:46

1. Nem látok füstöt, parazsat - lehet, hogy nem is ég az a cigaretta?! Lehet, hogy a paparazzok-nak pózolt egy kicsit Messi?!
2. Mégis cigi, mégis szívta, csak a csajának vitte oda meggyújtva a blázt - puszta macsó udvariasságból...
3. A Barca drukkereket szerintem sokkal jobban zavarja a fekete alapon piros csíkozású - alapvetően az AC MILAN színeiben pompázó - rövidnadrág... -lehet ez is csak polgárpukkasztásnak szánt marháskodás, mint a cigi?!
4. Lionel Messi a világ egyik legsikeresebb és sokak által a legjobbnak tartott futballistája. Nem lehet, hogy úgy van vele: kapjátok ár be az összes ph@szomat, egész évben hetente kétszer varázsolok nektek, legalább a szabimon hadd legyen már úgy, ahogy nekem tetszik?!

5. Magánvélemény: Sok-sok nagy dohányos Messi-képességű, teljesítményű és eredményű futballistát szeretnék látni a magyar futballpályákon! És nem 10 évente egyszer, mikor valami egyszer volt/sosem volt nagy múltú csapatunk megünnepli a X-edik születésnapját, vagy szegény Puskás Öcsiék totál érdektelen, barátságos Wembley-meccsének évfordulójára idejön egy sörmeccsre valami igazi focicsapat...

Őzgida 2011.08.10. 11:05:01

Ha ez villantás, akkor ezek szerint minden olyan magyar állampolgár is villant, aki a strandon, vagy egy hajón bikinit, vagy fürdőruhát merészel hordani!

MFG 2011.08.10. 11:19:10

@Őzgida: :-) és/vagy rágyújt. :-)

MFG 2011.08.10. 11:26:33

@kej: @szultan02: Soha ne vitatkozz sportról egy tornából felmentettel! :-)

Őzgida 2011.08.10. 11:29:03

@MFG:

nekem a kép alapján az nem egyértelmű, hogy cigi. @Seňorita Szöszi írta, hogy nyalóka. Azt is simán eltudom képzelni. (Az én férjem képes volt nyaralásnál venni magának egy nyalókát...Elsőre én is azt hittem cigizik, pedig dehogy...).

márvesztes 2011.08.10. 11:33:10

Hát ezt legfeljebb erős fociedző hajlamú hajcsárok nevezik villantásnak 10 hetes tatai összetzartás után .

rooklin 2011.08.10. 11:47:07

@szultan02: Ez esetben lehet próbálkozni a Premier League-ben, barátom, és heti 200 ezer fontot keresni Rooney helyett. És még cigizhetsz is, elvégre ott nincs szükség minden milliliter oxigénre :)

Nehogymár fórumozó okoskák mondják meg a Havanna nyócadikról, hogy a Rooney miért nem sportoló :D

2011.08.10. 11:58:17

@Őzgida:
Az egyáltalán nem lehet cigi! Vastagabb tőle!
Csak marihuána lehet, semmi más!!!

Bakáts Tibor 2011.08.10. 12:10:14

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nézd meg jobban. Egyértelmű, hogy koktélt iszik szívószállal, csak photoshoppal eltüntették a poharat.

szultan02 2011.08.10. 12:22:38

@rooklin: Nem tudom, honnan vetted, hogy focizni vagy/és cigizni szeretnék és Rooney sem tudom hogy került a képbe, amikor itt Messiről volt szó. :) (Esteleg többet füstöl Messinél?)
Egyébként én is megírtam, hogy miből nem akarok vitát és MFG hozzászólása 2011.08.10. 11:26:33-kor is nagyon találó volt!

Minarikede 2011.08.10. 12:31:04

Egy kis adalék a fikázóknak (megjegyzem szerintem Messi nem dohányzik, de ha mégis akkor az rá és a Barcelonára tartozik, meg az orvosára)
Két magyar sportoló, mindkettő világsztár a saját sportjában Messi kaliberű sportolók és masszív dohányos:
Biros Péter vizilabda
Görbicz Anita kézi

Minarikede 2011.08.10. 12:34:52

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Szerintem is gandzsa ;) azt meg lehet, ha a spanyol szuperkupáig kiürül a szervezetből.

2011.08.10. 13:00:53

@Minarikede:
Vagy attól focizik olyan jól!
Maradona óta tudjuk, hogy Argentínában ez nem szokatlan.

megint 2011.08.10. 13:11:38

Tökéletes feneke van a csajának, a mellei is jók, még ha nem is igaziak, messin is látszik, hogy nem pacalt eszik esténként, jó formában van, szálkás, ahogy a legtöbb (él)focista is az. Ezek az élcsapatok nagyon durva felkészülést csinálnak, rengeteget futnak, labdáznak , és utána kondi, sokan csak a csillogást látják, pedig rohadt kemény munka van mögötte. Ja és had szívjon már el egy cigit, meg igyon pár koktélt a kevés szabadidejében, a felkészülés alatt úgysem fog.

LumPool 2011.08.10. 13:14:13

Jó ez,csak nekem alacsony :D
Meg popo lehetne domborművesebb.

MFG 2011.08.10. 13:20:08

Vitatkozhatunk, de a nagy igazságot már kimondta Somogyi Zoltán(?) egy BL-meccs kommentárjában:

"...nem jut a Lyon el messzire - ha nem ügyel Lionel Messi-re." :-)

L0ve 2011.08.12. 21:30:38

és, hol itt a baj?
süti beállítások módosítása