2011.07.16. 10:39, Írta: MatthiasHüvelyk

NapiMuffon - Szépségkirálynők a sportban

2011-ben a Miss Universe Hungary Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője lett. Ennek apropóján megnéztük, más szépségkirálynők hogyan kötődnek az élsporthoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lipcsei Betta munkában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dammak Jázmin 2008-ban lett Miss Universe Hungary. Sportberkekben inkább arról ismert, hogy ő az olimpiai bajnok vízilabdázó, Hosnyánszki Norbert párja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serdült Orsolya 2009-ben lett Magyarország szépe, egyik udvarhölgye Budai Zsuzsa lett. Naná, hogy 2010-ben együtt indultak neki a Budapest-Bamako ralinak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha a világban szétnézünk, sztársportolók oldalán is találhatunk szépségkirálynőket. Az (ex)Forma-1-es pilóta, Kimi Räikkönen párja az egykori Miss Skandinávia, Jenni Dahlman, míg a Real Madrid német sztárjának, Mesut Özilnek a szívet Miss Amazonas, a venezuelai Aida Yespica ejtette rabul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha már Dél-Amerika és szépségkirálynők: a témában megkerülhetetlen a paraguay-i gyönyörűség, Larissa Riquelme, aki a 2010-es foci-vb alatt vált ismertté, miután megígérte, ha hazája nemzeti tizenegye nyeri a világbajnokságot, meztelenre vetkőzik. A paraguay-i siker végül elmaradt, de mivel a csapat jól szerepelt, legjobb nyolcba jutott, Riquelme kisasszony mégis ledobta magáról a textilt. Többször is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2011-es Copa America idejéra két perui hölgy, Deysi és Irina, fejébe vette, hogy lemásolják Larissa Riquelme sikereit, és hazájuk válogatottját testük mutogatásával buzdítják. Állítólag ők is szépségkirálynők.

8 komment a

Címkék: miss universe copa america dammak jázmin larissa riquelme muffon lipcsei betta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alapvető Emberi Jog 2011.07.16. 13:13:26

A nagytöbbségre: hányás on.

FreeWilly! 2011.07.16. 17:37:17

Szerintem szépek, a magyar lányok különösen.
Mondjuk ha annyi a közük a sporthoz, hogy az egyik éppen egy olimpiai bajnok sportoló párja, a másik kettő meg elindult reklámnak a Budapest-Bamako-n a PoHu-s Tuaregben, a cím kicsit túlzónak tűnik.

Ombucmano 2011.07.16. 23:45:36

2005 Miss Hungary Olah Noemi a fitnessben lett sikeres. Az elso es eddig egyetlen magyar versenyzo aki Arnold Classic Bikinit nyert, profi lett es ott is nyert a legjobbak kozott. A legjobb europai jelenleg.

johevi 2011.07.17. 00:13:22

Lipcsei Bettát konkrétan elcsunyította a SportTV

Commandante Jayasuriya 2011.07.17. 13:17:50

Ez nem kérdés!
Az eszükkel biztosan nem, tehát a vaginájukkal kötődnek a sporthoz.

A Leander-tölgyi M-Bear 2011.07.18. 10:02:31

Laky Zsuzsi is versenyszerűen fitness-versenyző volt, ha jól emlékszem. Mondjuk rajta legalább látszik a sport, gyönyörű izmos fenék és lábak, nyami!
süti beállítások módosítása