2011.07.05. 08:32, Írta: MatthiasHüvelyk

Megaszonta - Kubatov Gábor

Sportszakértőink és sportvezetőink többsége a szóbeliség vérbeli mestere, a magvas gondolatok felkent papja. Kubatov Gábor, FTC-elnök vallomását vetettük képernyőre. Szó szerint.

- Egy klubelnöknek az a dolga, hogy a nehéz döntésekben mindig részt vegyen. Tehát, azt nem kell ledelegálni azokat a feladatokat, mert a, ez becsület kérdése. És ő, és nem azt akartam, hogy itt a, az Orosz Pali és a Prukner Laci, akiknek itt voltak a játékosai, ezek a játékosok hozták nekünk a harmadik helyet, nyertek meg meccseket, azokkal le kell ülni, ezek becsülettel küzdöttek itt, le kell ülni és meg kellett értetni, hogy ez a helyzet. (Folytatás a hajtás után)

"Ha jól megy a csapat, akkor még jobban is mehetne"

Ma a Ferencvárosnál jobb lett volna nem elmondani ezeket a mondatokat, de azt gondolom, hogy a, a nehéz helyzetekben, nagyon összekovácsolja egyébként a, a menedzsmentet. Tehát a nehéz helyzetekben ott kell lenni, tehát a, az összes nehéz beszélgetésnél gyakorlatilag ott voltam. A Fradi környékén sose egyszerű lenni, tehát ha jól megy a csapat, akkor még jobban is mehetne, és itt mindig van feladat. De nem baj mer ez egy adottság. Az angolokkal pedig egy kéthónapos szerződéshosszabbításunk van, mer azt gondolom hogy, hogy vannak újabb ötleteim, hogy esetleg a Ferencváros még jobban tudna kijönni a, jobban tudna kijönni az adásvételből, és ezt próbáljuk ő összedolgozni, de úgy látom, hogy az angolokban is megvan erre a hajlandóság. Tehát a, tehát rendkívül flexibilisek voltak a, ebben a, ebben a dologban. Van más munkám is, amit nagyon komolyan veszek.

 

"Tehát ez nagyon tetszik is, a szép dolog, a főleg"

Tehát én ő, én elsősorban politikus vagyok, de a, a szívem az idehajt. S a úgy próbáltam megoldani, hogy itt is sokat legyek, hogy, hogy a nem napi hatvannyolc órát dolgozom, hanem mondjuk tizenkettőt és a, és a hétvégékből is talán egy felet szoktam pihenni, tehát egy fél napot szoktunk itt kivenni, de a ugyanígy vannak vele a, velem a kollegáim is, akik itt dolgoznak bent, tehát itt gyakorlatilag nincsen munkarend, hanem csak sok, sok munka van. S majd meglátjuk, nagyon szép feladat, tehát ez nagyon tetszik is, a szép dolog, a főleg, hogy ha sikerül, akkor az ember aztán erre igazán büszke tud lenni.

 

"Azt mondom, hogy egyébként ki kell csempézni itt a vécéket"

A stadionkérdést firtató riporteri megjegyzésre: - De csak csak, hogy mondjam? Nagyon fájna a kidobott munka. Tehát annyit dolgozunk rajta, amit feltétlenül szükséges, néhány hónapon belül ez el kell, hogy dőljön, hogy a Ferencváros képes-e majd egy új stadiont építeni magának, vagy nem. Ha nem képes, akkor nekiállunk, aztán beleállunk a melóba, és akkor ezt rendberakjuk közösen. Most volt egy fiú, aki azt mondta, hogy tizenöten vannak burkolók, tehát hogyha azt mondom, hogy egyébként ki kell csempézni itt a vécéket, meg rendbe kell rakni dolgokat, akkor ők itt vannak, és a szabadidejükbe ezt meg fogják csinálni, tehát nagyon nagy összefogás van ez, ezen a, ezen a téren is, de csak akkor, amikor értelmesen el lehet ezt végezni. Ha nem sikerül új stadiont építeni, akkor majd mi ezt megcsináljuk szépen.  



Szó szerinti leirat az NSO TV július 3-i riportjából, a szöveget nem emeltük ki a megszólaló saját szövegkörnyezetéből.

Szólj hozzá! a

Címkék: labdarúgás kubatov ferencváros fradi szó szerint megaszonta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása