2011.06.28. 13:51, Írta: HiStory

Sok kicsi Rooney Pesten

Az angol bulldog talajrészegen szigetelt. Na és, akkor mi van?
Én még mindig azt mondom - két sör után meg pláne! – hogy az angol focisták olyanok, mint a futballjuk: kemények és őszinték. Nem szégyellik, hogy isznak, ha meg legurult 2-3, vagy 8-10 sör, akkor verekszenek.
Ezúttal Wayne Rooneyval esett meg, hogy barátaival nézeteltérésbe keveredett a világ legnagyobb zenei fesztiválján, a Glastonburyn (a Szigetet kell beszorozni 2-3-mal), és két óra alatt három balhéba is belecsöppent. A derék Wayne a hírek szerint nem ütött meg senkit, ezt azért nem árt leszögezni.

Már az események leírása is szórakoztató. Rooney, miután megérkezett magánhelikopterével (csak hogy mindenki tudjon róla), kiosztott jó pár autogramot és beállt pózolni nem egy fotóra, egy idő után elunta a sztárságot, visszautasított két rajongót, azok beszóltak, mire rögtön tömegverekedés tört ki,

nyolcan mentek össze,

valószínűleg kettős fronthatás volt Angliában is, és éppen ingerlékenyebbek voltak a srácok. A sztár sleppje és a csalódott rajongók között tört ki a bunyó, röpültek a söröspoharak. Erre Rooneyékat a VIP-szektorba menekítették, a barátaik viszont oda már nem mehettek be, lévén tökrészegek voltak. Nyilván Rooney is, de hát a VIP-szektor mégiscsak Wayne világa. Két másik incidens is történt: a labdarúgó és felesége előbb egy koncerten lökdösődésbe keveredett, majd a Man United-játékos testvére és sógora verekedett össze, hogy adjanak egy kicsit a családon belüli erőszaknak is.

Több szót kár erre vesztegetni, hasonlóan aktív angol társaságot keresni sem kell péntek vagy szombat esténként Pesten, a szigetországi fiúk ugyanis szinte egész évben hozzánk járnak legénybúcsúra. Így csak annak hat furcsán hétvégenként este 11 után egy menyasszonyi ruhába öltözött tökrészeg brit srác, és a télen-nyáron félmeztelenül utána rohanó szintén nem szomjas haveri társaság, aki nem jár kocsmába.


De vissza a focistákhoz. Valahogy nem lehet véletlen, hogy a brit foci termelte ki a leghíresebb futball-alkoholistákat. Néhány híres példány:
George Best
Tony Adams
Paul Gascoigne

A többiek talán nem alkeszek, de valahogy a balhék és a bulik velejárói a Premier Leagunek. Vessenek meg, de ha foci mellett züllik valaki, akkor többre értékelem a lerészegedést, mint a pályán kívüli fehér csíkok szaglászását. Úgyhogy: egészségedre, Wayne?

1 komment a

Címkék: alkohol botrány labdarúgás rooney

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.06.28. 22:43:50

Voltak masok is, pl Roy Keane, akik intenziven pialtak.
En nem tudom elkepzelni, hogy viski+sor kombok utan hogy lehet egy PL edzest vegigcsinalni, plane egy meccset lejatszani. Az nem a bohoc liga, ahol alibizni lehet. Raadasul Roy Keane amugy is egy kemeny, hajtos jatekos volt.
Uh respect nekik. A jo oreg Sir Alex meg ezek szerint tudja oket kezelni.
süti beállítások módosítása