2011.06.08. 13:04, Írta: HiStory

Besárgultunk

 Végül is miért ne tiltassuk el két védőnket az elmúlt húsz év kb. huszonnyolcadik sorsdöntőnek titulált meccsére egy San Marino elleni ulibulin?!

 

 

 

 

Haverom szerint Juhász és Vanczák tiszta idióta, hogy képesek voltak sárga lapot kapni a támadásokig kilencven perc alatt csak a legritkább esetben eljutó San Marino ellen. Így aztán nem léphetnek pályára a svédek ellen. Szerintem meg annak gurult el a gyógyszere, aki csapatba jelölte őket. Tudom én, nagy a nyomás, a miniállamban sem annyira egyszerű győzni, stabil védelem kellett stb. 

 

De könyörgöm! Vanczákot 2-0 után akár le is lehetett volna kapni a pályáról (Juhász túl korán megkapta a lapját, egy rossz belépő miatt), de valahogy nem vagyunk eléggé profik ahhoz, hogy figyeljünk ezekre az apróságnak tűnő, ám rendkívül fontos dolgokra. 

 

Így aztán a sárgák inkább röhejesek, mintsem magasztosak. Mert akár legendássá is válhat egy-egy lap. A német Andreas Möllernek például Puhl Sándor adott sárgát az 1996-os Eb angol-német elődöntőjében, így biztossá vált, hogy ha Németország győz, a pökhendi Möller nem játszhat a döntőben. Erre mi történt? A büntetőpárbajban a mindent eldöntő tizenegyest maga Möller vágta be Seamannek. Beugraik Gascoigne sárgája is a 90-es, NSZK elleni vb-elődöntőről is, Gazza akárhogy könyörgött, nem úszta meg a figyelmeztetést, így tudta, ha tovább is jutnak, nem léphet pályára a fináléban. Ott helyben elsírta magát. Én meg a mi saját butaságainktól kaptam frászt.

 

2 komment a

Címkék: válogatott labdarúgás sárga lap san marino

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

righthook 2011.06.12. 17:35:41

Degenerált emberekből áll a magyar foci.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.06.14. 14:12:55

Ez igazi csapatmunka volt.

Az is hülye, aki játszat "sárgákat" egy ilyen tingli-tanglin. Ráadásul mind a kettőt.

Meg az is, aki hülyeségért kap lapot. Pláne úgy, hogy Vanczák bambán még hozzá is tette, nem is tudta, hogy már van sárgája. Akkor kinek kellene tudnia, ha nem neki?
süti beállítások módosítása