2011.08.04. 08:43, Írta: MatthiasHüvelyk

Vasas, Újpest: szarban

Az Újpest csődhöz közel, a Vasas centenáriumi meccse olyan volt, mint a csapat – semmilyen. Ide a rozsdásat, hogy az edzőket szélnek eresztik nemsokára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már korábban is furcsálltuk, hogy Leo Beenhakker háttérembernek szerződik Újpestre, a lilák teljesítményét látva viszont vagy edzőbuktatásról van szó, vagy… vagy edzőbuktatásról van szó. Csak nem mindegy, hogy a játékosok, vagy a vezetők részéről. Utóbbiak amúgy is szarban vannak, mert a nyomozó ügyészség őrizetbe vette a Beenhakkert ide csalogató tulajdonost. Vagyis lassan nemcsak a pályán, hanem a színfalak mögött is beüt a krach, mert valamiből és főleg valakinek azért fizetni kellene Leo bácsit meg a többieket... Az Újpest amúgy három vereséggel kezdte a bajnokságot, úgy, hogy még gólt sem rúgott. Nem lennénk meglepve, ha Mészöly Géza munkáját napokon belül megköszönnék a vezetők, majd a másnapi Nemzeti Sport Beenhakker személyében bemutatná az új lila-fehér edzőt.

Mészöly nem lesz sokáig munkanélküli segélyen, mert hazatérhet a Vasashoz. Egyfelől Komjáti András alatt is úgy inog a kispad, hogy a szakember egy ideje már állva nézi az oldalvonal mellől csapata meccseit (3 vereség az új játékosokkal is 3 vereség), másfelől az angyalföldiek tanácsadója egy bizonyos Mészöly Kálmán, aki eddig még csak szövetségi kapitánynak nem protezsálta be fiát. Mészöly „Szőke Kavics” Géza pedig folytathatná a sormintáját, mert 2004 óta felváltva irányítja a lilákat és a piros-kékeket.

A következő hetekben, akár nagyobb edzőkeringő is elindulhat az NBI-ben. Csank János visszatérhet az Üllői útra, Prukner László pedig újra vidéken, Zalaegerszegen vagy Szombathelyen vállalhat munkát. A Haladás is három zakóval indított, így aztán Aczél Zoltán padja sem áll éppen acélosan a helyén.

Fotó: nso.hu

3 komment a

Címkék: labdarúgás mészöly újpest vasas nb1 prukner beenhakker

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.08.04. 15:25:18

Szélnek kéne ereszteni az összeset!

fedkvas 2011.08.04. 15:33:59

Szerintem a Fradihoz Pintér is esélyes, bár elvileg vele a Fidi is számol, ha esetleg Sousa elbukik.
Csank szvsz marad, Zegen mindenki tudja nagyon jól, hogy a játékosok motivációjával van a baj (elmaradó vagy alacsony fizetések), amitől hajlamosak tippmixelni. Másrészt 2014-ig van szerződése, persze Pintérnek meg 2015-ig volt nálunk, mégis repült.
Az, hogy a Kismészöly Angyalföldön köt ki, azt abszolút elképzelhetőnek tartom, Szikla papa bizonyára megtette már a szükséges lépéseket, Komjátinak meg elege van. Állítólag a Gál nevű bűnöző is feltűnt újfent a klub környékén, Malac bá' meg nem az a zavarosban közösködő fajta.
Újpesten nem tudom mi lesz, lehet tényleg Leo leül a padra (vagy elszedik Vébert Pápáról, vagy előkerül a kutyaütő Urbányi fene tudja), Aczél is valószínű megy a francba, még a szar eredmények előtt is volt szó róla, hogy összeveszett a vezetőkkel. Persze ha leigazolják Vujovicot, meg visszamegy a Fodrek, akkor meg fog törni a vereség-széria, bizonyosan. Persze ez nem biztos, hogy változtat Aczél helyzetén.

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2011.08.04. 15:46:11

A Vasas idei meccseiből csak a tegnapit láttam. Hááááát, ha nincs jó kapus, sima 0-5, nem beszélve a támadójáték teljes hiányáról. Különösen egy olyan meccsen, ahol a Róma nem feltétlenül győzni jött. Recseg, inog az egész szerkezet, jogos lenne a váltás.
süti beállítások módosítása