2011.07.30. 08:09, Írta: Don Kihote

Leo, a fogatlan(?) oroszlán

Az megvan, amikor Leo Beenhakker bérelt Audijával dugóba kerül a Váci út Megyeri út kereszteződés előtt, és késik 15 percet? A szomszéd irodában már nyilván ott szorgoskodik Bartha Rendetcsinálok Csaba ügyvezető, aki átcsoszog – stílszerűen fapapucsban – a 70 éves holland szakihoz, és jól megmondja neki, hogy máskor induljon hamarabb, mert a végén még úgy jár, mint szegény Kovács Zoli.  

Na, jó, pont úgy nem, mert az nem életszerű, hogy valamelyik újpesti játékos rámozdulna Beenhakker nőjére, de mégiscsak egyik napról a másikra tették lapátra a lila ikont. (Lőjj egy gólt, lőjj egy gólt, Kovács Zoli lőjj egy gólt! Szerintem korábban csak Törőnek meg Fazekasnak írtak külön versikét.) Az okokról nagyjából semmit sem lehet tudni, a bulvár azt írta, hogy Simek nemrég összegabalyodott Kovács feleségével – ez szar ügy, de nyilván semmi köze a kirúgásához -, a madarak meg azt csipogták, hogy Kovács összebalhézott Tolnai tulajjal.

 

Mindenestre jött Bartha, aki debreceni országlása után kijelentette, hogy elege van a magyar fociból, és megy vissza a TF-re, és azzal a lendülettel felmondott Kovácsnak. Majd eltelt egy kurta hét, és máris meglelték Kokó utódját, méghozzá az egykori holland kapitány, Ajax- és Real edző Beenhakker személyében. Ő lett az új sportigazgató! Tisztelettel, lenne néhány kérdésem.

 

Mondja már meg valaki végre, hogy mi a nyavalyát csinál egy sportigazgató? 

Mármint Magyarországon, az Újpestnél.

 

Van munkaideje, szobája, hatásköre? Kinek riportol? Barthának? 

Azt egyszer nagyon meghallgatnám…

 

Mennyi az annyi? És ki állja cechet?

Bérelt lakás, bérelt kocsi (lehet, hogy nem audi, hanem bömös, bocsi), fizu. Csak azért érdekel, mert néhány hónapja még meleg vízre se nagyon futotta a Szusza stadionban.

 

Mészölynek kell egyeztetnie vele pl. a taktikáról és a kezdőről? 

Ha igen, az gáz, ha nem, akkor végképp érthetetlen, hogy mit keres itt.

 

6 komment a

Címkék: labdarúgás újpest beenhakker

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

campobaszo 2011.07.30. 12:09:55

Nem annyira bonyolult.
Pénzt mos.Már persze nem ő.Rajta keresztül.

Bloodscalp 2011.07.30. 14:16:02

nem mintha csípném, de 100x jobban ért az edzősködéshez mint az a nyikhaj Mészöly aki apu nevéből él

ÖREG 2011.07.31. 07:29:14

@Bloodscalp: apu nevéből, aki ugyancsak nyikhaj.

ÖREG 2011.07.31. 16:52:05

@Bloodscalp: igaz, de nekem az EB pályázat ügyben nyújtott teljesítménye jutott eszembe. Na és szövetségi kapitánynak is épületes volt.
süti beállítások módosítása