2012.01.20. 13:06, Írta: MatthiasHüvelyk

Amikor Mocsai Lajosból előbújt a rocker

Császár Gábor időntúli hetesénél már a kapitány sem bírta visszafogni magát.

Nagyszerűen szerepel eddig a magyar férfi kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságon, két döntetlennel a címvédő franciák elleni pénteki meccs előtt továbbjutásra áll a halálcsoportban. Igaz, rendesen meg is dolgozott érte! A vb-harmadik spanyolok ellen hatalmasat hajrázva mentettünk pontot, egy ország szíve kalapált egyszerre, amikor Császár odaállt a büntetőhöz, majd egy ország ugrott fel egyszerre, amikor bevágta az egyenlítő gólunkat.

A 24-24-es sikernél Mocsai Lajos kapitány arcára is ritkán látható mosoly ült ki, és még ritkábban látható jelet mutatott a kezével. A Tanár úr rockervillája 2:40-től a videón!

 

9 komment a

Címkék: kézilabda császár európa bajnokság mocsai magyarok menni olimpia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manor 2012.01.20. 20:14:22

Sátánvilla lesz az. De tényleg kemény.

josef_k 2012.01.20. 23:06:33

Azért ezt nem lehet elégszer nézni... :-)

SzocsO 2012.01.21. 01:48:54

Miéert nem bírunk így élni, ahogy ők küzdenek? Itt van előttünk a példa.

brazileiro 2012.01.21. 02:54:13

Szerintem az összes csapatsportágat figyelembe véve az utolsó 50 év legnagyobb magyar edzője. 28 évesen nyert BEK-et a nőknél a Vasassal (az első magyar BEK győzelem), úgy, hogy a csapat fele idősebb volt nála, 32 évesen lett VB-ezüstérmes a férfi válogatottal (az első és utolsó VB-döntő), a 2000-es olimpiai döntő a nőkkkel az egyetlen olimpiai döntő és meggyőződésem, hogy a válogatott most is messze az erején felül szerepel (nemcsak az EB-n, de az előző VB-n is), bármi lesz a vége.

Sajnos, egy tornát nem lehet csúcsformában végig játszani, így jönni fog még a hullámvölgy. Azért remélem, vasárnap telt ház, 8 ezer magyar szurkoló előtt megverjük Izlandot, kedden meg Szlovéniát. És ha addig a horvátok megvernék a spanyolokat és a franciákat is, akkor az utolsó fordulóban egy békés döntetlennel megvan az elődöntő :-)

Elképesztő érzés látni, hogy van egy világverseny, ahol hozzánk igazítják a programot. Az első öt mecsünkből 4 a nap főmeccse. A középdöntő legutolsó meccsét játszuk a horvátokkal, megint tudni fogjuk, mi kell (remélhetőleg) az elődöntőhöz. Pedig az eredeti sorsolás szerint ez a meccs utolsó előtti lett volna...

Szerintem, vasárnap is csak azért játszunk négykor, mert az MTV a hülye politikai meg show-műsorait nem akarta elrakni. Így se rossz: négykor van, a meccs után mindenki hazaér időben.

És ezt azért, mert otthon vagyunk.

brazileiro 2012.01.21. 03:00:26

A magyar meccsek átlagos nézőszáma 5125, a szerb meccseké 4445. Egy szerbiai EB-n...

csikhamirinao 2012.01.21. 08:15:28

Mindegy,hogy mi lesz a vége!!Bár a többi csapatsportban is ilyen eredmények születnének!De hogy a politikusaink fel fognak ébredni erre!!!!! - abban biztos vagyok!Lesz még erre hivatkozás a parlamentben!!!!_))))))))))bőven lesz!!!Mert ettől csak a Viktorunk tökösebb!Hiszen Ő tíz millió magyar helyett vív csatát,háborút,több fronton!Igaz nem kértem rá!!!S helyettem ne is vívjon csatát!A kéziseinkre bízzuk,Meg Mocsaira!!!Ő sokkal sikeresebb lenne,még "Köztársasági"Elnöknek is!Ő legalább a labdát lopatja le a lövő játékos kezéről!!:)))))Minő bűn!!!Arról nem beszélve!!Ő bizonyított!!! - már mi mindent!!!Lásd az előbbi felsorolást!!!!

SergioLeone 2012.01.21. 08:29:50

@csikhamirinao: Én nem kértem hogy harcoljon érte,én nem kértem hogy 311 Ft/Euro legyen !!!

csikhamirinao 2012.01.21. 09:14:50

@SergioLeone: Rosszúl értelmezed!!!!!Én inkább bíznék mindent a Mocsaira!Újra 265.-Ft lenne az Euró!És olcsóbb lenne a kenyér,a tej,a benzin!!!
süti beállítások módosítása