2011.09.30. 15:20, Írta: MatthiasHüvelyk

Dzsudzsák hasonlít Roberto Carlosra

Az Anzsi kirúgott edzője helyett a brazil ikon edzi Balázs csapatát. De vajon miben tud újat mutatni?

1. Az első dolog, ami eszébe jut az embernek Roberto Carlosról, az az embertelen szabadrúgása és a balszélen kifulladásig való robotolása. Korábban Dzsudzsák elmondta, hogy Roberto Carlos már átengedte neki a szabadrúgásokat, de a brazil csapatkapitány szintjét még a mi fiúnk sem érheti el ilyen rövid idő alatt. Emlékszünk még ezekre a villanásokra?

 

2. Példamutatás. Samuel Eto'o a napokban kijelentette, sosem gondolta volna, hogy a világ ennyire eldugott szegletében, Mahacskalában fog focizni (finoman megkérdeznénk, Eto'o a világ mégis melyik eldugott szegletében is kezdett el anno focizni?), Roberto Carlost ez sem zavarja. Vérprofiként vezeti ki csapatát hétről hétre a gyepre, keményen edz. Na ja, külön testőr kíséri őt még az öltözőtől a pályáig tartó ötméteres sávban is, mindezért pedig 2,7 milliárd forintot kap évente...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kivételezhet Dzsudzsákkal. Ez nekünk csak jó, hiszen a sérüléséből felépülő magyar játékost többször láthatjuk majd a pályán, ha világsztár játékos-edzője számít rá. És miért ne számítana? Carlos is jóban akar lenni Balázzsal, hiszen ha elutazik majd Nyírlugosra is, könnyen meglátogathatja hetedik gyermekét, aki történetesen magyar. 2005-ben Roberto Carlos a Real Madriddal Budapesten túrázott, és a magyar ligaválogatott elleni gálameccs után felszedett, és mint kiderült, teherbe ejtett egy Alexandra nevű magyar lányt. Korábbi kapcsolataiból már hat gyereke van Carlosnak (a gyerektartástól ne féltsük, van mit a tejbe aprítania), jelenlegi barátnője pedig a mdellalkatú, Törökországban megismert Ariana. Legalább Dzsudzsáknak ezen a téren nincs sok lemaradása Zimány Lindával az oldalán.

3 komment a

Címkék: labdarúgás dzsudzsák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.09.30. 17:57:56

komolyan azt hittem a hircsarda....

lobster thermidor 2011.09.30. 18:57:00

Lassan ez a blog is csak a celeblotyókat promózza.

hírfaló · http://www.hirfalo.hu 2011.10.01. 00:54:06

Az a szöszilla azért rendben van :)
süti beállítások módosítása