2011.08.31. 04:00, Írta: MatthiasHüvelyk

Usain Bolt magasról tesz a vb-re

Úgy tűnik, Usain Boltot 100-on történt kiugrása után egyáltalán nem érdekli az atlétikai vb, mert twitter-oldalán inkább saját egyedi konzoljával henceg és beszól az őt gyűlölőknek. Pedig még 200-on is fut.

Már nemcsak ruhamárka vagy parfüm fut a nevével, hanem a sony egyedi PlayStationt is tervezett neki. Elképzelhető, hogy szponzorai annyit fizetnek neki, hogy már nem is tud az atlétikára koncentrálni? Netán 100 méteresen tippmixelt? A "Bolt nem ér célba" opció nyilván jobban fizetett, mint a "Bolt megnyeri a vb-t"...

A világcsúcstartó sprintert láthatóan baromira nem érdekli, hogy 100 méteren nagyot betlizett, és toronymagas esélyesként, teljesen feleslegesen kiugrott a rajtnál és kizárták. Feleslegesen, mert neki még rajtolnia sem kell jószerivel, annyit hoz a többi futón a tév végén. A tegui szabadnapokat is ugyanúgy tölti, mint a többit: videójátékon játszik.

Klasszikus történet, hogy egy interjúban megkérdezték tőle, van-e kedvenc focicsapata, mire rávágta, hogy persze, az AS Roma és Totti a legnagyobb király. Mire azt kérdezték, miért, azt válaszolta, hogy mert mindig vele van, ha PlayStation-ön játszik....

Twitter-oldalán Bolt büszkén újságolta, hogy elérkezett a pont, ami után biztosan nem fog többet Xbox-szal jtszani, hiszen kapott egy saját tervezésű PS3-gépet. Pár perccel korábban pedig ezt írta hozzá: The haters in this world they are many but all they can do is hate its a sad thing but true, azaz "Sok rosszakaród van a világon, de amit ők egyedül tudnak, az az utálat. Ez szomorú, de igaz."

4 komment a

Címkék: atlétika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

victor vacendak 2011.08.31. 13:14:58

Idén szar volt, érezte, hogy le fogják verni. Ezért inkább a gyáva megoldást választotta. Veretlen maradt...de egy köcsög.

blah 2011.08.31. 14:07:10

attól, hogy látják az emberek, hogy egy nagyképű herekalap attól még nem lesznek rosszakarók...

csudri82 2011.08.31. 15:47:15

Azért ugrott ki, mert nagyon a nyakán volt Blake. Kockáztatott, nem jött be, mert a bíró nem lőtte el korán a futamot. Szopó! :)

Fell Bandi 2011.08.31. 16:05:00

Bolt simán nyert volna, mint ahogy simán nyerni fog 200-on és váltóban is. A kiugrására magyarázat, hogy Blake még előtte megmozdult a mellette levő pályán, aki nem vette volna észre, itt megnézheti: www.all-athletics.com/hu/2011-08-28/was-it-actually-bolt-who-made-first-move
Aki meg Boltot fikázza, álljon ki ellene 200-on 50 méter előnnyel... de azután pofa be!!!
süti beállítások módosítása