2011.08.05. 07:51, Írta: HiStory

Biros Péter, Vanuatu

Valamelyik kedves FINA-alkalmazott véletlenül Hondurast írt a magyar póló-válogatott vb-okleveleire. A szövetség főnökei meg nem vették észre.

Értem én, hogy a valósággal szemben az ABC-ben Honduras nincs messze Hungary-től, valószínűleg a nemzetközi vizes szövetség (FINA) egyik kedves oklevél-kiállító és aktatologató munkatársa is informatikailag cseszte el a dolgot vb-4. magyar férfi pólóválogatott „jutalmait” az oklevél-kitöltő programban.

 

A jelek szerint ráadásul nem is egyet, hanem kettőt tévesztett, hiszen még ott van Hongkong is a két ország között, ha pedig az illetőnek fölfelé szaladt volna meg az egere, akkor könnyen gratulálhattak volna a mieinknek, hogy a Heard és a McDonald-szigetek színeiben milyen parádés eredményt értek el a világbajnokságon. Az okleveleket „elvileg” aláírta Julio Maglione, a FINA elnöke, Paolo Barelli, a szövetség tiszteletbeli főtitkára, valamint Han Zseng, a sanghaji vb szervezőbizottságának elnöke. Meghívhatnánk őket Pestre, legfeljebb a visszaútra szóló repjegyeiket véletlenül nem Uruguayba, Olaszországba és Kínába vennénk meg, hanem Üzbegisztánba, Oroszországba és Kenyába, oszt jó utat!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: vlv.hu

Vízilabdában a FINA rendezi az olimpia tornát, a világbajnokságot, a Világkupát és a Világligát, valószínűleg az volt a bűnünk, hogy nem vettünk részt a Világligában az utóbbi években, az meg kevés, hogy az elmúlt három olimpiát mi nyertük, az utóbbi időszakban vb-döntőt játszottunk 1998-ban, 2003-ban, 2005-ben és 2007-ben is, 2006-ban pedig mi adtunk otthont a Világkupának.

Honduras hiányzik a világ vízilabda-térképéről, de az úszóvilágban sem esik meg gyakran, hogy a közép-amerikai állam képviselőjének kell kiállítani oklevelet.

Ha Michael Phelps csak a vb-ken elért érmes helyezéseit nézzük, úgy az amerikai (United States) sportoló eddig 34 oklevelet kapott a FINA-tól, ám kötve hiszem, hogy ebből akár csak egy papíroson is az Egyesült Arab Emírátusok (United Arab Emirates), netán Uruguay hős sportolójának titulálták volna.

Na már csak ezért is érmet kellene nyerniük a pólósoknak Londonban, de ha érkezik az újabb arany, felőlem akár Biros Péter, Vanuatu is állhat az oklevélen.

4 komment a

Címkék: vízilabda válogatott fina

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hefe 2011.08.05. 19:27:54

"Valamelyik kedves FINA-alkalmazott véletlenül Hondurast írt a magyar póló-válogatott vb-okleveleire. A szövetség főnökei meg nem vették észre."

Nem mentegetni akarom a fina-vezerkart, mert nyilvan hibaztak, de nyilvanvalo hogy nem lattak a Biros Peterek nevere kiallitott hondurasi okleveleket.
Az oklevelet nyilvan kinyomtattak es alairtak meg a VB kezdete elott, aztan a bronzmeccs utan ranyomtattak a harmadik/negyedik helyezettek neveit es nemzetiseget.
Ezt valamelyik kinai csavo tolta el a printer mellett. A kinaiaknak miutan mas az irasrendszeruk, igy igen nehezen ertik meg a latin betus "gondolkodast", HUN es HON nekik nyilvan egy dolog...

dr. Trebitsch 2011.08.06. 00:48:41

@Hefe: Szerintem is így van, ahogy írtad. De mivel nálunk mindig mindent "elkúrnak", most lehet csámcsogni rajta, hogy hű de rohadt nagy dolog történt, most máshol csesztek el valamit... ilyen hülyeségekkel tesszük nevetségessé magunkat, vihar a biliben.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.08.06. 07:54:07

Függetlenül attól, hogy mikor írták alá az okleveleket, illett volna az átadás előtt egy pillantást vetni rá.

gunfight · http://topcomment.blog.hu 2011.08.06. 13:13:40

Nincsenek hozzászokva, h a magyarok ilyen hátul vannak...
süti beállítások módosítása