2011.07.12. 12:45, Írta: MatthiasHüvelyk

Kirakatbábuk - Dzsudzsák elkezdte az orosz kiképzést

Vannak sportágak, amikben jók vagyunk, és vannak sportágak, amik számítanak is a világon valamit. Állandó sorozatunkban azokról a magyar sportolókról adunk hírt rendszeresen, akik a világon mindenhol ismert pénzes látványsportágakban kiemelkedőn teljesítenek, és ismertek. Valamennyire.

Erdei Zsolt (ökölvívó)
A június 4-i, Byron Mitchell elleni világbajnoki címmeccs óta csak regenerálódik, a felesége nevével ellátott piacra dobott ásványvizet promotálja. A Klicsko-Haye nehézsúlyú címegyesítő meccs után a Duna TV-ből felhívták egy rövid értékelésre, ahol elmondta, hogy a ringben nagy, de kicsit unalmas csata zajlott.

Többi sztárunk a hajtás után.

 

Gera Zoltán (labdarúgó)
Egyre többet cikkeznek arról, hogy az elmúlt szezonban őt jegelő Fulham-től régi csapatához, a birmingham-i West Bromwich Albion-hoz szerződik. Hivatalos bejelentés még nincs, de árulkodó, hogy bokaműtétjaóe utáni kezelését a WBA állja.

Dzsudzsák Balázs (labdarúgó)
A legdrágább és legjobban kereső magyar sportoló előbb csatlakozott új csapata, az Anzsi Mahacskala ausztriai edzőtáborához, megkapta a 22-es mezszámát, majd a testőrök által védett Roberto Carlos-szal együtt belevetette magát az alapozásba. Barátnője, Zimány Linda eközben a Balaton Sound-on bulizott.

Arn Grétával (teniszező, világranglista 72.) és Szávay Ágnessel (teniszező, világranglista 49.) nem történt olyan, amit mi hírnek nevezünk. Utóbbi ötödik csigolyájában elszenvedett fáradásos törését kúrálja, emiatt nem játszik.

Talmácsi Gábor (motorversenyző)
Bármennyire is a legnagyobb magyar motoros brand, nem tudott idén helyet találni magának a világbajnoki sorozatban, bár menedzserével folyton rajta vannak a történeten.

Sebestyén Péter (motorversenyző)
Talmával ellentétben ő versenyezhet idén a 125 köbcentis kategóriában, de a legutóbbi olasz futamon a 11. körben kiesett.

Michelisz Norbert (autóversenyző)
A túraautó-vb portugál futamának első versenyén a 8. lett, majd a második versenyen 4., így az összetettben őrzi 7. pozícióját. Két nagydíj között a héten a Szépségkirálynő című tévéműsor bikinis előversenyén volt VIP-pontozó.

Hanga Ádám (kosárlabdázó)
Miután visszatért az őt draftoló NBA-s San Antonio Spurs-nél eltöltött próbajátékról, ismerkedő hétről, elutazott barátnőjével nyaralni.

Cseh László (úszó)
Miután a debreceni országos bajnokságon 100 és 200 méter pillangón is olimpiai A-szintet úszott (a már meglévő két vegyesúszó száma mellé) kiderült, hogy a sanghaji vizes-vb után elindul az Universiadén is a szintén kínai Sencsenben. Három éven belül ez lesz a harmadik kínai város ahol úszhat Pekinget is beleszámítva.

Másik két, jelenleg aktív világbajnok úszónkkal, Gyurta Dániellel és Hosszu Katinkával nem történt olyan, amit mi hírnek nevezünk.

Krajcsák Márk (fallabdázó)
A világranglista 52. Krajcsák legutóbb az egzotikus Reunion szigetén megrendezett 25 ezer dollár összdíjazású nyílt bajnokság elődöntőjéig jutott el.
 

Szólj hozzá! a

Címkék: úszás gera labdarúgás dzsudzsák tenisz autósport szávay erdei ökölvívás cseh lászló fallabda michelisz krajcsák hanga ádám

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása