2011.06.27. 09:00, Írta: HiStory

Internacionálé – június 26.

Körbenézünk, mi a legfontosabb ott, ahol a legmagasabb szinten hajtanak.

 

A Sun ezúttal szinte csak focizik: az Arsenal új Fabregas után nézhet, Mourinho máris összeveszni látszik az új Mourinhóval, azaz a Chelsea-kispadra szerződtetett szintén portugál Villas-Boassal, hiszen mindketten szeretnék megszerezni csapatuknak a Porto sztárját, Falcao-t.

 

 

 

A Sport Bild szombati nyomtatott számának címoldalán a Bayern Münhen legfőbb kérdéseiről, problémáiról írnak, az online változat vasárnap este azonban már szinte csak a női labdarúgó vb nyitányán aratott német győzelemről szólt.


 

 

 

 

 


 

A La Gazzetta Dello Sport címlapján a Milannal egykoron kétszeres BEK-győztes, az olasz válogatottal vb-ezüstérmes Arrigo Sacchi feszít, aki elmondja a véleményét a nagy klubok kispadjaira kinevezett új edzőelitről: Allegriről (Milan), Contéról (Juventus), Gasperiniről (Inter) és Mazzarriról (Napoli).

 

A franciáknál, ki tudja, mi történt, de kiszorult a foci, és Wimbledon a fő téma, a vasárnapi L’Equipe-lapszám címlapjára azonban befért a női kosárlabda Eb is, lévén a franciák ott lesznek a kontinensverseny negyeddöntőjében is.    

 

A Marca.com-on vasárnap este természetesen Alonso valenciai második helye volt a fő téma, de a River Plate kiesése is megért egy misét az argentin bajnokságból. Kikerült viszont a fókuszból a spanyol U21-es labdarúgó-válogatott Eb-győzelme.

Szólj hozzá! a

Címkék: sajtószemle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása