2012.07.09. 13:29, Írta: MatthiasHüvelyk

Biros elejtette a magyar csapat díját

A játékos viszi az olimpiai zászlót is, jobb lesz vigyázni!

A fotókat a vlv.hu-tól vettük át, mert jók!!!! :)

Furcsa eset történt a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péterrel. Az amúgy biztos kezű vízilabdázó társai képviseletében jelent meg a Dublin Cup díjátadóján, de pózolás közben elejtette a harmadik helyért kapott kis serleget, ami aztán a földön landolt. A kristálynak semmi baja nem esett, Biros is jót mulatott az egészen, de reméljük a londoni olimpia megnyitóján a magyar zászlót, mint zászlóvivő, nem fogja kiejteni a kezéből. És reméljük, a zárónapon is lesz valami értékes a kezében, annak ellenére, hogy az ötkarikás játékok előtt két riválisunktól, Montenegrótól és Horvátországtól is kikaptunk a tornán.


A Dublin Cup eredményei:

Magyarország-Románia 16-6, Magyarország-Nagy-Britannia 13-8, Magyarország-Montenegró 9-10, Magyarország-Horvátország 8-11


Végeredmény: 1. Horvátország, 2. Montenegró, 3. Magyarország, 4. Románia, 5. Nagy-Britannia.

Biros itt még vidáman pózol a díjjal

birosdíj9.jpg

Itt viszont már elindult a visszafordíthatatlan eset :)

birosdíj2.jpg

birosdíj3.jpg

birosdíj4.jpg

birosdíj5.jpg

birosdíj6.jpg

birosdíj8.jpg

De a végén azért jót mosolygott az egészen:

birosdíj9.jpg

5 komment a

Címkék: vízilabda london olimpia magyarok menni olimpia biros így jutnak londonba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hefe 2012.07.09. 23:20:10

mondjuk azt a hamutartot igazan raragaszthattak volna az alatetre.

Szűcslaci 2012.07.10. 08:03:59

Nem elejtette - hanem az szétesett a kezében. Illett volna beragasztani, vagy egyéb módon foglalatba illeszteni a kristály felsőrészt. hja, ha nem Kínából rendelnék a trófeákat is, talán.....

Anteovin 2012.07.10. 09:46:40

Nem semmi, mekkora tenyere van! Remélem, az a sok felkészülés, és rutin végül meghozza a sikert a számukra! Hajrá uraim!
süti beállítások módosítása