2011.08.28. 07:18, Írta: HiStory

Sport-tévéajánló vasárnapra

Vasárnap lévén, lesz minden, ami szem-szájnak ingere: „kettős rangadó” a Puskás Stadionból, magyar gólösszefoglaló, angol foci ManUnited-Arsenal rangadóval, spanyol futballrajt, atlétikai vb, Formula-1, gyorsasági motor, de még gyeplabda is.

14:15 angol labdarúgás, Championship, Nottingham Forest-West Ham United
20:00 spanyol labdarúgás, Primera Division, Zaragoza-Real Madrid
22:00 spanyol labdarúgás, Primera Division, Sevilla-Malaga

12:00 spanyol labdarúgás, másodosztály, Murcia-Celta Vigo
17:45 labdarúgás, NB I, Vasas-Ferencváros
20:00 labdarúgás, NB I, Harmadik félidő
21:30 labdarúgás, NB I, Harmadik félidő extra

16:15 Vasas All Stars-FTC All Stars

A Sport2 már délben ad egy kis spanyol focit, a másodosztályból, majd átkapcsolhatunk az egyesre, ahol negyed 3-kor a kétszeres BEK-győztes (1979, 1980) Nottingham a West Hamet fogadja a Championshipben. Ezt követően negyed 5-től a SportM-en a Vasas és a Fradi egykori klasszisai felvezető meccsen lépnek pályára a Puskás Stadionban, majd háromnegyed 6-tól – immár a kettesen – a jelenlegi csapatok küzdenek az egyformán égetően fontos bajnoki pontokért: a 15. helyezett fogadja a 13-at. Ha itt maradunk, jön a gólösszefoglaló, ha az egyesre kapcsolunk, akkor a spanyol bajnokság nyitányának két meccsét nézhetjük meg, benne a Real Madrid zaragozai vendégjátékával. Ez már a 2. forduló a spanyol bajnokságban, de ez ne tévesszen meg senkit, az 1. forduló sztrájk miatt későbbre csúszott.

 14:35 Sport7
15:20 Út Londonba
15:50 labdarúgás, NB I, Debrecen-Újpest

A közszolgálatin a „szokásos” a program: sportmagazin, olimpiai magazin, majd egy NB I-es meccs vár ránk délután, a százszázalékos Debrecen a válságban lévő Újpestet fogadja.


13:30 Formula-1, Belga Nagydíj

A délutáni szieszta alatt ezen a hétvégén is Forma-1, Belgiumból, ahol a célegyenes utáni kanyarban régen mindig óriási balesetek voltak, ráadásul éppen 20 éve itt debütált Súmakker. Az RTL ismétlőcsatornáján, a Prizmán pedig újra lesz orosz bajnoki, de most nem láthatjuk a jól megszokott Robi Carlos-Dzsudzsák-Eto'o háromszögeléseket.

16:55 Szpartak Moszkva-CSZKA Moszkva


8:30 atlétika, világbajnokság, az 1. nap összefoglalója
9:15 atlétika, világbajnokság, 2. nap
16:00 kerékpározás, Vuelta Espana

11:45 autóverseny, Porsche szuperkupa, Belgium
13:00 gyeplabda, férfi Európa-bajnokság, a 3. helyért
15:30 német labdarúgás, Bundesliga, Hannover-Mainz
17:30 német labdarúgás, Bundesliga, Schalke 04-Mönchengladbach
19:30 német labdarúgás, Bundesliga-összefoglaló

Reggel negyed 10-től pompás program az atlétikai vb, egészen kora délutánig. Négy döntő szerepel a programban: női távolugrás és diszkoszvetés, férfi tízezer méter, végül, magyar idő szerint 13:45-kor a legklasszikusabb szám, a férfi 100 méter fináléja. Mivel Gay és Powell nem indul, ezért ha nem Usain Bolt nyer, akkor vagy megsérült, vagy maga a jamaicai is tippmixezik, mert az ő győzelme nevetségesen keveset fizet. Délután lesz még egy kis Vuelta is, a kettesen pedig Porsche szuperkupa, gyeplabda Eb-bronzmeccs, két Bundesliga-találkozó és persze német összefoglaló.

14:20 angol labdarúgás, Premier League, Tottenham-Manchester City
16:30 angol labdarúgás, Premier League, Manchester United-Arsenal
1:00 labdarúgás, MLS, New York Red Bulls-Los Angeles Galaxy

 

16:45 motorsport, világbajnokság, 125 kcm, Indianapolisi Nagydíj
18:15 motorsport, világbajnokság, Moto GP, Indianapolisi Nagydíj
19:15 motorsport, világbajnokság, Moto2, Indianapolisi Nagydíj

A Digi Plus a gyorsasági motor teljes vertikumát adja, délutántól estéig az Inianapolisi Nagydíj három futamát közvetíti. Az anyacsatornán angol Premier League, éjjel pedig Beckhamék az amerikai ligában rúgják a gömbölyűt, de bármilyen jól is hangzik a Tottenham-Manchester City és a New York-Los Angeles, fél 5-től ManUnited-Arsenal!

Szólj hozzá! a

Címkék: tévéajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása