2011.07.24. 11:23, Írta: MatthiasHüvelyk

Pofonok a sportpályán: az atléták is emberek

Pénteken az atlétikai Diamond League monacoi állomásán olyat láthattak a nézők, amit csak nagy ritkán: két francia atléta, Mehdi Baala és Mahiedine Mekhissi Benabbad a rivalizálásuk közepette a célbaérkezés után úgy egymásnak esett, hogy a versenybírók is alig tudták őket szétszedni. A hajtás után a legaktuálisabb sportbunyókból is találsz egy csokorral. Tanulságos.

A foci világa is tartogatott már számunkra érdekességeket. Itt nemhogy két egyazon nemzetbeli játékos, hanem két csapattárs verekedett össze egy meccsen a Newcastle United-ben: Kieron Dyer és Lee Bowyer.

A legfrissebb szemelvény a labdarúgásból az egyébként is "fantasztikus" színvonalú Copa America elődöntőjéből való, amikor az öt döntetlennel döntőbe jutott paraguay-iak és a csalódott venezuelaiak random tömegjelenetet produkáltak a meccs végén.

 Vasárnap a Tour de France is véget ér a párizsi befutóval, érdemes tehát kicsit visszaemlékeznünk arra, hogy a tavalyi verseny 6. szakasza milyen indulatokat váltott ki a Carlos Barredo-Rui Costa párosból.

Végezetül pedig elmélkedjünk egy magyar gyöngyszemen. A fehérvári csarnokban történt bunyó egyébként nem lenne érdekes, hiszen a hokiban mindennaposak a csetepaték, de ezután az eset után nemcsak a játékosokat, hanem a közvetítő riportert is eltiltották. Szerinted igazuk volt?

4 komment a

Címkék: atlétika labdarúgás copa america tour de france pofonok a sportpályán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iszkiri 2011.07.24. 12:49:49

@moszkvicssluszkulcs:
érdekes, nekem is ez volt az első gondolatom :)

kerdesek05 2011.07.24. 13:27:38

Mehdi Baala és Mahiedine Mekhissi Benabbad

afrikaiak...gyerekszoba nélkül...
süti beállítások módosítása