2011.07.13. 09:29, Írta: MatthiasHüvelyk

Legényélet=boldogság?

Sztársportolók, akik szeretik a szabadságot, és akik már feladták azt.

Mély levegővétel: Megszületett Beckham-ék negyedik gyereke. Sóhaj. Nehéz elhinni, hogy egy vasággyal együtt 50 kilós nő gyerekének születése bejárja a világsajtót, de ha Victoria Beckham-ről (leánykori nevén Adams) van szó, mindjárt más a helyzet. Hiába hisszük ugyanis, hogy a Beckham-házaspár, mint jelenség, csak egy jó reklámfogás, hogy az egész talmi, hogy az egész csak érdekből van, mert már több, mint tíz éve együtt vannak, ennyi év és ennyi gyerek pedig nem hazudhat a szerelemről.(?) David még manchesteriként hagyott fel a legényélettel a Spice Girls egykori tagjáért, a pár pedig még a játékos állítólagos megcsalási botrányait is túlélte, boldogságuk gyümölcsei pedig sorrendben Brooklyn, Romeo és Cruz nevű fiaik után a július 10-én világra jött Harper Seven nevet kapott lányuk. David akkora mintaapa, hogy lánya nevének legféltettebb kincsét, a védjegyévé vált mezszámát adta, igaz, a Romeo gyerek a Justine Bieber Beckham nevet ajánlotta. Na ja, akkor még nagyobbat robbant volna a médiabomba. Romeo le se tagadhatná szüleit.

Hajtás után további sportolópárok képekkel és érdekes videókkal.



Anglia azonban nem állt meg a Spiceboy idilli életénél, hiszen szinte hetente hallani arról, hogy sztárfocisták megcsalják párjukat. Wayne Rooney (prostikkal kavart) és Ryan Giggs (brit valóságshow-szereplővel csalta feleségét) után egy harmadik Manchester United-játékosról derült ki, hogy nem hű szíve választottjához. Rio Ferdinand 13 éve házas Rebecca Ellisonnal, sőt, három gyerekük is van, az angol válogatott védőnek ez nem volt elég: tíz nővel is csalta az asszonyt. Volt köztük belsőépítész, több izraeli modell, légiutas-kísérő, sztiptíztáncosnő és aktfotózásokat vállaló színésznő, Holly McGuire is (képen). Úgy látszik, az angol középhátvédek már csak ilyen csapodárak: 2010 elején derült fény arra, hogy John Terry, a Chelsea és az angol válogatott (ex)csapatkapitánya épp csapattársa, Wayne Bridge barátnőjével csalta meg feleségét, két gyermeke anyját. Később Bridge lemondta a válogatott szereplést a világbajnokságon.

 

Ha túllépünk kicsit labdarúgáson és átnézünk a Forma-1-esek háza tájára, már jóval kevesebb botránnyal találkozunk, mint inkább álompárokkal. A már raliban utazó 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen nem kisebb halra vetette ki anno a hálóját, mint a Miss Skandináviának megválasztott Jenni Dahlman. Hogy a derék Kimi nemcsak a vodkafogyasztásban és a száguldozásban remekel, jelzi, hogy a pár még ma is boldogan éli együtt víg napjait. Látszólag ez a helyzet a minap a wimbledoni férfi teniszdöntőt a helyszínen megtekintő Jenson Buttonnal és modell kedvesével, Jessica Michibatával is, de köztük volt egy rövid mosolyszünet Button 2009-es vb-győzelme után. Fernando Alonso, köszöni, boldog énekesnő feleségével, Raquel del Rosarioval, Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger kapcsolatát viszont első blikkre rosszízűen egy médialufinak hívhatnánk. Talán másodikra is, bár már pár éve egymás oldalán virítanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teniszezők is a nyugodtabb fajtából valók. Ha már Wimbledont említettük, meg kell emlékeznünk az újdonsült női győztes, Petra Kvitová választottjáról. A cseh bajnok 21 éves, a barátja pedig 16... Adam Pavláseket, az oly sokak által irigyelt fiatalembert egyébként tavaly az ország legnagyobb tenisztehetségének választották. Eddig 118 dollárt (22 250 Ft) keresett a játékával, de biztos nincsenek anyagi gondjai, hiszen Kvitová már 4,356 milliót (821,4 millió Ft) kapott a teniszezésért. Tavaly ősszel szerettek egymásba, és Petra wimbledoni győzelméig titkolták a kapcsolatukat. Utána azonban már kitudódott, hogy egy párt alkotnak, s azonnal reflektorfénybe kerültek - írja a Bilikk. Andy Roddick egy-két éve vette feleségül a szupermodell Brooklyn Deckert, Roger Federer és szintén (ex)teniszező párja, Miroslava Vavrinec pedig az ideális pár megtestesítői. Nincsenek botrányaik, született két ikerlányuk, Mirka pedig, ha teheti, Roger minden egyes meccsén ott szorít érte a lelátón. Steffi Graf is ezt tenné André Agassinak, apró szépséghiba, hogy a bohém amerikai már visszavonult, a 22-szeres Grand Slam-győztes Graffal viszont továbbra is egy párt alkotnak, van két gyerekük is. És ez a kapcsolat biztosan nem a pénzről szól, mégha Graf egyszer egy meccs közben is ezt hangoztatta mérceként:

Kicsit cikázzunk a sportágak között. Az amerikai fociban Tom Brady, a kifutókon Gisele Büdchen az ász – naná, hogy egy párt alkotnak, Amerikában lesik is a fotósok minden megmozdulásukat. Egy másik amerikai álompár története viszont nem végződött happy end-del: a francia kosaras, Tony Parker, és a Született Feleségek sorozatból ismert Eva Longoria ugyan évekig alkottak egy párt, megtartották az esküvőt is, de a csalfa férj miatt a kapcsolat zátonyra futott és elváltak. Az USA legjobban fizetett sportolójára, a New York Yankees-ben baseballozó Alex Rodriguez-re pedig úgy tapadnak a nők, mint legyek a légypapírra. Többek közt olyan barátnői voltak már, mint Madonna, Kate Hudson, vagy Cameron Diaz. Hasonlóan csapodár a Real Madrid galaktikus sztárja, Cristiano Ronaldo is, sosem tudni, épp kivel van együtt, legutóbb Irina Sajak ukrán modell mellett tengette legényéletét.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 



A harmincas sztárfocisták viszont már megállapodtak. Raúlnak Mamen Sanztól (fent) úgy van öt gyereke, hogy a volt modell asszony feladta férje boldogságáért karrierjét. Luis Figo már mielőtt befejezte volna aktív pályafutását és nekiállt volna literszám Szentkirályi ásványvizet inni, megtalálta az igazit Helen Svedin (lent) személyében: a svéd modell a 2004-es portugáliai Eb arca is volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hamarosan a Puskás Stadionban a Romával pályára lépő Francesco Totti a modell-műsorvezető Ilary Blasi (fent), Gianluigi Buffon a cseh szépségkirlynő Alena Seredová (fent), míg a francia világbajnok Cristian Karambeu az állítólag a világ leghosszabb lábával rendelkező szlovák modell, Adriana Sklenariková (fent) szívét nyerte el. Egy fiatalabb madridista, Iker Casillas és kedvese, Sara Carbonero inkább aranyosak, mintsem nevezhetők tipikus álompárnak. Carbonero ugyanis tévériporterként dolgozik, és ő készítette Iker Casillassal azt a híressé vált interjút a 2010-es vb-döntő után, aminek végén Casillas egyszerűen lesmárolta barátnőjét a kamerák előtt örömében:

Magyarországon sokáig Benedek Tibor és Epres Panni kapcsolatát volt lehetetlen überelni, de a Dzsudzsák Balázs-Zimány Linda (celeb)páros híverésben már rég túltesz rajtuk.


 

3 komment a

Címkék: forma 1 ronaldo button beckham labdarúgás rooney dzsudzsák tenisz muffon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.07.13. 17:42:19

és ez úgy kapcsolódika a sporthoz hogy?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.14. 15:06:21

Persze van egy csomó előnye is, de azután jó gyorsan bele lehet halni.
süti beállítások módosítása