2011.08.16. 07:26, Írta: HiStory

Kásás Tomi, gyere vissza!

Kásás nélkül a pólóválogatott éremesélyes az olimpián. Vele aranyesélyes. Mozgalmat indítunk a visszahívásáért.
 
Benedek Tibi azt mondja, hogy ha Kásás játszik a vb-n, akkor megvertük volna a szerbeket, és döntőt játszunk. Kár lenne vitatkozni egy háromszoros olimpiai bajnok legendával. A magyar csapat öt egygólos meccset játszott a vb-n, ebből az első hármat megnyerte, az utolsó kettőt elveszítette, így odalett az érem. Ismerve Kásást, az ilyen meccseken egy-két olyan momentuma biztosan lett volna, ami az elődöntőben és a bronzmeccsen is a javunkra fordítja a meccset. Nem is gólokra lett volna szükség, hanem higgadtságra, egy-egy labdaszerzésre vagy blokkolásra emberhátrányban. Ezekben ugyanis még mindig a világ egyik legjobbja.  

A világbajnokság után annyit elmondhatunk, hogy a mieink éremesélyesek az olimpián, igaz, Peking óta egyszer sem álltunk dobogón. A szakik szerint az elmúlt években a köztünk és a szerbek/horvátok között meglévő különbség mostanra eltűnt. Ha tovább fejlődünk, valóban odaérhetünk a dobogóra Londonban. 

És akkor itt van még a Kásás-faktor. Az ember, aki mindent megnyert. Felnőtt és utánpótlás-szinten, válogatottal és klubjaival is. Ha visszahívjuk, voltaképpen „csak” az lenne a feladata, hogy az olimpián a fontos csoportmeccseken, az elődöntőben és a helyosztón odategye magát az utolsó két negyedben. Hogy mivel lehet őt motiválni, azt Kemény Dénesnek, a szövetségnek, a szponzoroknak kell kitalálniuk. Mi, szurkolók a magunk részéről csak annyit tehetünk, hogy nagyon sokszor elmondjuk jövő júliusig: Kásás Tomi, gyere vissza!  


Szavazzatok, terjesszétek a mozgalmat, lájkoljátok a Hajcsatokat és Kásás Tomit!

 


8 komment a

Címkék: vízilabda válogatott kásás tamás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kirunews 2011.08.16. 11:33:00

Hagyjátok már békén Kásást! Olvassátok el a vele készített interjúkat, azokban világosan elmondja, hogy neki melyek az indokai. Tiszteljétek annyira, hogy elfogadjátok a saját döntését, ne kényszerítséték rá a saját álláspontotokat.

Nuuk 2011.08.16. 11:48:19

Grosicsot a kapuba, a középpályára meg Albertet!

Munkaadó 2011.08.16. 12:19:14

Nem szabad lealacsonyítani a jelenlegi csapatot, igen is van ennek a csapatnak esélye az aranyra, és nem kell egy legendát újraéleszteni a sikerhez. Felszívják magukat az olimpiára, és megnyerik.

Nem a múltban kell élni.

Szamiz67 2011.08.16. 12:47:06

Szerintem is hagyjuk Kásást, amit kivettem a 'visszavonuló' nyilatkozatából, hogy elfáradt ebben a 15 éve tartó 'Gyerünk Kása, csak ezt lődd be!' nyomástól, ne rakjuk rá ezt a terhet, mert akkor tuti nem jön vissza. Jöjjön vissza örömből, mert hajtja a nyerési vágy, a közös játék öröme, de ne kényszerből.

Szamiz67 2011.08.16. 12:49:01

@Munkaadó: Igen, ez a Csapat Kásás nélkül is tud nyerni, különben is annak a Csapatnak kell teljes szívvel az aranyért küzdenie, amely ott lesz Londonban, a nevek ebből a szempontból nem érdekesek.

Dr. Dzsásztisz 2011.08.16. 14:33:49

Hagyjuk már a focistákat a fenébe pls. Tized annyi dicsőséget nem hoztak ennek az országnak, mint a vizilabdázók.
Kásás Tomit se könyörögjük vissza szerintem. Ha éhes lesz, akkor beverekszi magát a csapatba. Ha meg nem, akkor nélküle megy a csapat. Semmi értelme az ilyen idióta mozgalmaknak! Mit szólna a csapat, ha Kása kedvetlenül játszana, mint egy fogatlan oroszlán? Teljesen demoralizáló lenne. A mostani volt a legjobb összeállítás Peking óta. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyeduralkodók. 3-ban lenni és néha a topra jutni remek teljesítmény. Mondjuk most volt 3 betli év, de egyszer csak összeáll a kép és ide lesz 1 az a fontos gól......

Dr. Dzsásztisz 2011.08.16. 14:38:27

Apropó inkább szidjuk a mocskosul unprofessional, lúzer sport diplomatáinkat. Pl nincs magyar a nemzetközi vizilabda szöviben. Teljesen felháborító, hogy olasz csicskákkal van tele a szövi, török, egyiptomi, - könyörgöm vizet sem láttak. Nem is beszélve a rengeteg amatőr bíróról. Az az 1 gólos bukta 99%-ban ezért van. Lesöprik a magyarokat, mert impotensek a sport diplomaták.

Füredi 3.0 2011.08.16. 20:03:41

Olyan, hogy egy ekkora ország egy csapatsportban háromszor zsinórban olimpiát nyer, nincsen. Gyakorlatilag kizárt, mint két lottóötös egymás után.
Megcsináltuk.
Négyszer olimpiát nyerni kizártabb a kizártnál. Nem is kell vele foglalkozni.
SzóvaL nem Kásásra kell most koncentrálni, hanem arra a most 16 éves srácra, aki 2020-ban a döntőben bekúrja 0:17-el a vége előtt.
süti beállítások módosítása