2011.07.22. 08:22, Írta: MatthiasHüvelyk

NapiMuffon - Jakabos a legszebb magyar sellő

A sanghaji vizes világbajnokság már egy hete tart, de a java szombaton indul: megkezdődnek az úszóversenyek. Az utóbbi évtized talán legerősebb magyar válogatottjától az előzetes eredmények alapján akár több (arany)érmet is várhatunk, de a medencék környékén nemcsak az időeredményektől, hanem a roppant csinos úszónőktől is káprázni fog a szemünk. Most favoritunkat, Jakabos Zsuzsannát hozzuk közelebb olvasóinkhoz.

Jakabos 1989. szeptember 3-án született Pécsett, jelenleg a Jövő SC versenyzője.

 

A 2010-es budapesti Európa-bajnokságon 200 méter pillangón bronzérmet nyert, 400 méter vegyesen Hosszú Katinka mögött ezüstérmes lett.

 

 

 

 

 

 

 

A sanghaji világbajnokságon két főszáma mellett a 4x100 méteres és a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként is rajtkőre áll.

 

 

 

 

 

 

 

Jakabos 200 méter gyorson, 200 méter pillangón és 400 méter vegyesen már megúszta az olimpiai kvótához szükséges A-szintet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos nem ilyen ruhában fog úszni Kínában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És pechünkre az úszás nem pontozásos sportág, pedig ezzel a nézéssel és mosollyal a fél világ a lábai előtt heverne. Így eddig csak Magyarország hódolt be neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: nso.hu, origo.hu, nlcafe.hu, pecsiujsag.hu, blikk.hu, mixonline.hu, shutterstock.com

Szólj hozzá! a

Címkék: london úszás világbajnokság válogatott kvalifikáció kvóta jakabos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása